-
مشكل در اجراي ويديو آنلاين - لطفاً كمك كنيد
با سلام
من در پخش ويديو به صورت آنلاين با مشكل مواجه شدم لطفا من را در اين مشكل ياري كنيد
فايل تصويري با پسوند flv ،* mp4 و ... از طريق كامپونت webplayer و يا از طريق نرم افزار filezilla آپلود كردم ولي ويديو اجرا نمي شود حتي فايل را هم ديگه نمي توانم دانلود كنم و با پيغام (فايل مورد نظر موجود نمي باشد. 404 not found) مواجه ميشم در صورت كه فايل وجود دارد.
باتشكر از همه دوستان لطفاً كمك كنيد!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-04-2013 09:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
پلاگین All vedio را نصب کنید و از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
در رابطه با مشکلتون نام ویدئو را انگلیسی بنویسید و مسیر درست را وارد کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
پلاگین All vedio را نصب کنید و از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
در رابطه با مشکلتون نام ویدئو را انگلیسی بنویسید و مسیر درست را وارد کنید .
نام ويديو انگليسي است ومسير كاملاً درست است هر نوع فايلي را كه آپلود مي كنم ميتونم دانلود كنم ولي فايل هاي تصويري آن هم با پسوند هاي مختلف تست كردم ولي نميشه دانلود كرد
-
-
نام ويديو انگليسي است ومسير كاملاً درست است هر نوع فايلي را كه آپلود مي كنم ميتونم دانلود كنم ولي فايل هاي تصويري آن هم با پسوند هاي مختلف تست كردم ولي نميشه دانلود كرد
آدرس سایت ؟
یا افزونه موردی دارد یا شما تنظیمات درست نمی دهید . افزونه های زیاد هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ترجیح میدم چون سرعت لود بالای داره
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت ؟
یا افزونه موردی دارد یا شما تنظیمات درست نمی دهید . افزونه های زیاد هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ترجیح میدم چون سرعت لود بالای داره
اون فايل تصويري در اين مسير آپلود شده من مشكلي با افزونه ندارم مشكل اينجاست كه اصلاً نميشه فايل رو دانلود كرد.
-
-

نوشته اصلی توسط
mrg02
اون فايل تصويري در اين مسير آپلود شده من مشكلي با افزونه ندارم مشكل اينجاست كه اصلاً نميشه فايل رو دانلود كرد.
این که نمیشه دانلودش کرد خیلی هم خوبه و اصلا مشکل نیست چون فایل ویدئویی باید play بشه.
اگر این فایل در یک پوشه دیگر خارج از پوشه های جوملا بگذارید احتمالا دانلود هم میشه . (اگر نشد با پشتیبانان هاست تون تماس بگیرید و ازشون این موضوع رو پیگیری کنید.)
ولی برای دانلود توصیه میشه از افزونه های مربوط به دانلود استفاده کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
این که نمیشه دانلودش کرد خیلی هم خوبه و اصلا مشکل نیست چون فایل ویدئویی باید play بشه.
اگر این فایل در یک پوشه دیگر خارج از پوشه های جوملا بگذارید احتمالا دانلود هم میشه . (اگر نشد با پشتیبانان هاست تون تماس بگیرید و ازشون این موضوع رو پیگیری کنید.)
ولی برای دانلود توصیه میشه از افزونه های مربوط به دانلود استفاده کنید.
مشکل اینجاست که play نمیشه.
هر نوع ویدیویی که فکر کنید در سایت های دیگه رو Play میکنه ولی هر ویدیویی که خودم آپلود می کنم Play نمیکنه!!
لطفاً کمک کنید!!!!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)