سلام به همگي من منو ها رو ساختم اما وقتي روش كليك ميكني خطاي 404 ميده كسي ميدونه علت چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به همگي من منو ها رو ساختم اما وقتي روش كليك ميكني خطاي 404 ميده كسي ميدونه علت چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لینک منو به درستی به مطب و دسته مورد نظر لینک شده.. نوع منو رو تغییر بدید و به یک صفحه دیگر برای ازماش لینک بدهید و امتحان کنید اگر جواب داد ایراد از لینک محتوای مورد نظر می باشد
لينكو تست كردم درست بود اما بازم خطا ميده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر به مطالب خاصی لینک میدهید alias یا نام مستعار و عنوان مطلب رو تغییر بدید و دوباره لینک بدید و باز امتحان کنید..
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينش الان درست شد اما براي مثال اگه وارد گروههاي شركت / كامپيوتر /تاريخچه بشي ميبيني كه اندازه منو كوچيكتر از متني هست كه من نوشتم
اينو چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
=> منو ها => منوی بالا => جدید => طرح بلاگ بخش => داخل تنظیمات دلخواه را انجام بده و از قسمت بخش بخش مورد نظر (گروههای شرکت ) را انتخاب کن .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن هر روز نباید سایت رو ویرایش کرد یکبار تصمیم بگیرید . برای مثال خود این انجمن ببین ثابت هست نه قالبش رو عوض میکنند نه اضافه .
با احترام
درسته حق با شماستنوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما ديگه اين اين آخرين قالبه كه قرار دادم
کلیه مشکلاتی که ممکنه در هنگام ساخت منو باهاش موجه شوید در مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بررسی شده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)