سلام
من میخواستم سایتم را دو زبانه کنم ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
من میخواستم سایتم را دو زبانه کنم ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
شما از جوملا 1.5 استفاده میکنید !
برای جوملا 1.5 دو راه هست
اول استفاده از افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوم استفاده از افزونه های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد میکنم به جوملا 2.5 مهاجرت کنید !
در جوملا 2.5 شما امکانات افزودن زبان رو به صورت دیفالت دارید
در پناه ایزد
بله من از جوملا 1.5 استفاده میکنم و به دلیل نداشتن وقت در حال حاضر فرصت مهاجرت به جوملا 2.5 را ندارم ، استفاده از کدام روشها راحت تر و سریعتر است برای دو زبانه سازی سایت فعلی ام؟
سریعتر و راحت تر افزونه های اتوماتیک هستند
در پناه ایزد
ممنونم من از مترجم اتوماتیک استفاده کردم خیلی عالی بود ولی میخواهم که بالای سایت عکس پرچم یا نام زبان انگلیسی باشه و با کلیک روی آن سایت کلاً سوییچ بشه به انگلیسی ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.
با سلام
توصیه می کنم به جوملا 2.5مهاجرت کنید تا از امکانات پیشفرض جوملا 2.5 به بالا برای دو زبانه کردن سایت استفاده کنید
ممنونم من از مترجم اتوماتیک استفاده کردم خیلی عالی بود ولی میخواهم که بالای سایت عکس پرچم یا نام زبان انگلیسی باشه و با کلیک روی آن سایت کلاً سوییچ بشه به انگلیسی ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید.
کسی در انجمن هست که این کار را برای من انجام دهد یعنی مهاجرت به جوملا 2.5 هزینه اش راهم پرداخت میکنم
با سلام اینجا انجمن رفع ایراد است
خودتون اقدام کنید (البته قبلش یه پشتیبان از سایت بگیرید) اگر مشکلی برخوردید مطرح کنید
در صورتی که خواستید کسی براتون اینکار رو بکنه در قسمت به دنبال کارمند هستم مشکلتون رو مطرح کنید اگر کسی اتز دوستان فرصت داشت براتون انجامش می ده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط مینا سلیمانی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)