-
نحوه فعال کردن اسکرول افقی در هنگام زوم کردن صفحه توسط مرورگر
با سلام و خسته نباشید
من نتونستم موضوع مشابهی پیدا کنم این بود که این موضوع رو ایجاد کردم.
زمانی که از زوم مرورگر استفاده میکنیم قاعدتا زمانی که اندازه صفحه از اندازه پنجره مرورگر بزرگتر میشه باید یه اسکرول افقی ایجاد بشه که بشه به همه صفحه دسترسی داشت.
حالا میخوام بدونم چطوری میشه این امکان رو برای سایتی که داریم با جوملا طراحی میکنیم فعال کنیم؟
حتی متاسفانه همین سایت خودتون هم در دو مرورگر کروم و ie که من چک کردم این مشکل رو داره.
پیشاپیش سپاسگزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-04-2013 07:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام برادر
به طور طبیعی این اتفاق میفته، مگر این که در عناصر بالا دست قالب(به بیان ساده تر مثلا div های اصلی قالب) overflow رو مقدار hidden داده باشید.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
novinfard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام برادر
به طور طبیعی این اتفاق میفته، مگر این که در عناصر بالا دست قالب(به بیان ساده تر مثلا div های اصلی قالب) overflow رو مقدار hidden داده باشید.
سلام برادر (این همه سال کجا بودی؟ ننه خیلی غصه خورد وقتی رفتی). ممنون از پاسختون. فقط من مبتدی هستم در این زمینه و میخواستم بدونم کدوم فایل های قالب رو باید ویرایش کنم و به جای hidden چه چیزی باید قرار بگیره تا مشکل حل بشه.
البته اینم بگم که این مشکل مثلا در قالب yougrid که در جوملا منتشر شده توسط جوملا فارسی (امیرکبیر) وجود داره ولی در قالب beez20 ورژن اصلی جوملا زمانی که overflow به قول شما اتفاق میفته عناصر قالب همراه با زوم شدن خودشون رو میچپونن تو کادر !! (توصیف علمی رو داشته باش). اینو چطوری میشه به سبک آدمونه یعنی ایجاد اسکرول افقی موقع overflow تبدیل کرد؟
پیشاپیش سپاسگزارم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)