-
ایجاد منو و زیر منو
سلام خدمت همگی من میخام روی نواربالای اسلاید شو چند تا منوی کشویی بذارم اما همون پیش فرض هایی که توی جوملا تعریف شده اند (2.5.7) رو نشون نمیده مشکل از کجاست ؟
اینم سایتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا اگه بخام منو کشویی توی قالبی که نداره بذارم باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟////
ویرایش توسط omidan321 : 02-06-2013 در ساعت 12:27 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-06-2013 12:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
قالب شما موقعیتی به نام menu رو داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممکنه در تنظیمات و امکگانات اولیه قالب چیزی برای منوی آبشاری در اون در نظر گرفته شده باشه
اگر بود استفاده کنید و اگر نبود یکی دیگه از افزونه های منو ساز رو نصب و استفاده کنید
من roknavmenu رو استفاده می کنم
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من آیتم منوی جدید هم تعریف میکنم جواب نمیده
"این rolnavmenu رو از کجا باید پیدا کنیم ؟؟"
شما در اختیار ما میذاری؟
-
-
خدمت شما دوست عزیز
-
کاربر مقابل از carsworld.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
دوست عزیز از منوی افزونه ها--->مدیریت افزونه ها و نصب رو انجام بدید...
ضمنا سایت رو بسته بودید نتونستم چک کنم درست که پاسخ بدم
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام خدمت دوستان عزیز
افزونه ها رو نصب کردم حالا چطور استفاده کنم ازشون ؟
افزونه یا ماژو هایی مثل نوار منوی کشویی ،ساعت و تاریخ شمسی ، صدای آهنگ ، زیارت عاشورا و قران و ...... رو میخام بذارم توی سایت آیا مثل وبلاگ باید قطعه کد اونا رو وارد سایت کنم ؟ با استفاده از افزوته ها چطور باید اونا رو ازش استفاده کنم ؟؟؟؟
-
-
دوست عزیز قالب های جوملا دارای موقعیت هایی هستند که محل قرارگیری ماژول ها هستند
شما باید به منوی افزونه ها --> مدیریت ماژول ها برین.اونجا اسم ماژ<ل موردنظر خودتون رو میبینین.روش کلیک کنین وارد صفحه ویرایش اون ماژول میشین.قسمتای اساسی ماژ<ل ایناست که می گم :
فعال : یه روی بلی میزارین
نمایش عنوان: که بسته به نیاز و سلیقه روی بلی یا خیر میزارین(اگه بلی باشه عنوان ماژول رو نمایش میده)
موقعیت: یه منوی کشویی داره که موقعیت های قالبتون رو نوشته و منظورش اینه که میخاین توی کدوم موقعیت قالب جوملاییتون قرار بگیره . از توی منوی کشویی یک موقعیت مناسب و دلخواه رو انتخاب کنین
بعد هم ذخیره کنین و با رفرش کردن صفحه سایتتون تغییرات رو مشاهده کنین.نکته ای که باید ذکر کنم اینه که بعضی ماژول ها تنظیمات مربوط به خودشون رو دارن که اونارو هم گاهی اوقات باید انجام بدین.اما چون کلی نیست نمی تونم بیشتر از این توضیح بدم
-فک کنم کامل بود.بازم اگه مشکلی بود مطرح کنین من تا جایی که بلد باشم در خدمتم.دوستان و اساتید هم حتما کمکتون می کنن
ویرایش : راستی برای منوی کشویی هم اگه اشتباه نکنم باید توی موقعیت منویی که میخاین کشویی باشه قرار بدین.راجبه این موضوع اصلا اطمینان ندارم چون تا حالا شخصا از این گونه ماژ<ل ها استفاده نکردم.امیدوارم اگه اشتباه کردم دوستان دیگه راهنمایی کنن
موفق و سربلند باشید
-
کاربر مقابل از carsworld.ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
در کنار توضیحات دوستان توصیه می کنم کتابی که لینکش در امضای من قرار داره رو دانلود و مطالعه کنید
جواب خیلی از سوالات شما در اون هست
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بعد نصب ماژول شكل اسلايد شو هاي من عوض شد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آدرس سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)