-
تغییر کپی رایتی که کد شده
با سلام .... بنده توی فایل های ویرایش قالب هر چی گشتم نتونستم عبارتهای فووتر و کپی رایت رو پیدا کنم ، چندتا عبارت footer1 , footer2 , ... و copyright دیدم اما احساس می کنم کد شده . چون اون متن ها رو پیدا نکردم . دوستان و اساتید عزیز باید چکار کنم برای تغییر کپی رایت ؟ ............. سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-07-2013 02:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالب شرکتی و تجاری هست یا رایگان اگر تجاری باشد که به احتمال زیاد هم هست باید به کدهای قالب در فایل index.php معمولا مراجعه کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از shamimi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام در واقع فروشگاه ساز قاصدک هست ، به فایل ایندکس قالب هم رفتم هیچ اثری نیست !!!

نوشته اصلی توسط
shamimi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قالب شرکتی و تجاری هست یا رایگان اگر تجاری باشد که به احتمال زیاد هم هست باید به کدهای قالب در فایل index.php معمولا مراجعه کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از taha1313 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
از کدام نسخه قاصدک استفاده می کنید؟ من میدونم از کجا میشه حذف کرد اما فکر نکنم کار درستی باشه چون زحمت زیادی واسش کشیده شده و حذف نکردن کپی رایت نشانه تعهد و شخصیت اینترنتی شماست
در انجمن مربوطه اعلام کنید شاید راهنمایی کردند
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام خدمت دوست گرامیم ، نسخه ی رایگان باران رو دارم ، عارضم که میخوام کپی رایت بخش مدیریت رو جملاتش رو کمتر کنم نه اینکه به طور کلی حذف کنم . خیلی متن طولانی ای داره . قصدم همینه کوتاه کردن ... ممنون میشم راهنمایی کنید .

نوشته اصلی توسط
nokian95
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از کدام نسخه قاصدک استفاده می کنید؟ من میدونم از کجا میشه حذف کرد اما فکر نکنم کار درستی باشه چون زحمت زیادی واسش کشیده شده و حذف نکردن کپی رایت نشانه تعهد و شخصیت اینترنتی شماست
در انجمن مربوطه اعلام کنید شاید راهنمایی کردند
-
-
دوست عزیز سلام
من با قالب مربوطه هنوز کار نکردم.
در ضمن فکر کنم این راهنمایی را از شرکت سازنده بپرسید بهتر باشد.
شاید شرکت سازنده مخالف حذف این کپی رایت باشد و در صورتی که ما به شما راهنمایی کنیم خلاف امور کپی رایت می باشد.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)