سلام .
من کامپوننت تماس با ما رو برای سایتم ساختم و اون رو به مدیریت سایت متصل کردم . حالا اگه کاربری از طریق این کامپوننت ارتباط برقرار کنه من کجا نوشته های اون کاربر رو می بینم.
با تشکر

سلام .
من کامپوننت تماس با ما رو برای سایتم ساختم و اون رو به مدیریت سایت متصل کردم . حالا اگه کاربری از طریق این کامپوننت ارتباط برقرار کنه من کجا نوشته های اون کاربر رو می بینم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سلامنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از راهنمایی جناب عالی .
من این کارها رو کردم . حالا اگه شما بیای و از طریق این فرم تماسی که ایجاد کردم یه ایمیل به من بزنی . من به عنوان مدیر کجا باید برم تا نظر یا ایمیل شما رو ببینم.
باتشکر دوباره
با سلام
اصولا وقتی بسته ای نصب می کنی کامپوننت تماس با ما داره و قتی می ری داخل کامپوننت آدرس ایمیل خود رو اونجا وارد می کنی . بعد هرکس براتون پیغامی بفرسته میاد به ایمیلتون و می گه از طریق سایتتون یک پیام اومده .
موفق باشی .
اگر ایمیل در ایندکس نبود هرزنامه ها رو نگاه کنید .نوشته اصلی توسط jondolmahdi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوچ نشد............................................
اوکی
این هم افزونه های [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز از فاکس استفاده کنید من این سیستم و فارسی کردم و با نام ایرانی Shentia باید به یقین بگم خیلی سیستم عالی می باشد
هرجا مشکل داشتید در این مورد در خدمت شما هستم
علاقه مندی ها (Bookmarks)