-
عدم وجود آدرس سایت در سرچ گوگل
با سلام
دروود
من این دو سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ,
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو همزمان در گوگل وب مستر ثبت کردم و نقشه سایت رو هم برای هردو ثبت کردم.
الان وقتی تو گوگل آدرس سایت اول رو یعنی intelsystem.ir رو سرچ میکنم اولین سایت نشون میده ولی وقتی seisangan.com رو تو گوگل سرچ میزنم اصلاً چیزی نشون نمیده
در ضمن تو گوگل وب مستر هم که دیدم ارروری پیدا نکرده و وقتی site:seisangan.com رو میزنم لینک های سایت رو نشون میده
و تو وب گذر تو این لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس سایتم تو سرچ اومده و نمیدونم این گوگل به چه زبانیه
پس چرا آدرس سایت رو تو سرچ پیدا نمیکنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2013 12:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام احتمالا بخاطر اینه که همزمان زدی و گوگل فقط اولی رو ثبت نهایی کرده .
-
کاربر مقابل از taha1313 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
دوست عزیز من سایت خودم رو تو گوگل ثبت نکردم . ولی اگه جستجوش کنی توگوگل برات میارش .
کمی زمان می بره تا گوگل پیدا بشی .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از دوستان
آخه برام سواله هر دو باهم همزمان ثبت شده و دو هفته هم گذشته چرا آدرس کامل سایت رو تو گوگل سرچ میکنم چیزی نشون نمیده حال اگه سرچ بزنم مشاور املاک سی سنگان و سایتمو نشون نده میگم طول میکشه آخه آدرس خود سایت چرا یعنی مشکلی نداره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
meysam6541
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از دوستان
آخه برام سواله هر دو باهم همزمان ثبت شده و دو هفته هم گذشته چرا آدرس کامل سایت رو تو گوگل سرچ میکنم چیزی نشون نمیده حال اگه سرچ بزنم مشاور املاک سی سنگان و سایتمو نشون نده میگم طول میکشه آخه آدرس خود سایت چرا یعنی مشکلی نداره؟
سلام ، سایت شما که ایندکس میشه مشکلی نداره . صفحه اصلی - ویلا هم عنوان درستی نیست عنوان رو تغییر بدهید .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)