-
مشکل در اسم پوشه جوملا
با سلام
می خواستم بدونم چرا وقتی اسم پوشه بسته جوملایی رو عوض می کنی ، نصب سایت دیگه بالا نمیاد ؟
دوستان من می خواستم یه بسته نصب کنم اومدم اسم پوشه ش رو عوض کردم . الان دیگه نصب جوملاش برام بالا نمیاد . اصلا هیچی بالا نمیاد . فقط صفحه سفیدی هستش . رو لوکال هم تست می کنم .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2013 11:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1- آیا منظور شما این هست که مثلا نام فایل زیپ یه کامپوننت hasan.zip هست و شما اون رو به ali.zip تغییر میدید و بعد میخواید نصبش کنید و نصب نمیشه؟ ( از اونجایی که این کار خیلی بی فایده و بدون کاربرد هست بعید میدونم منظورتون این باشه! )
2- چه افزونه ای رو میخواید به این صورت نصب کنید؟ لطفا نام و نوع افزونه رو بنویسید ( مثلا نام افزونه "داتسو گالری" نوع افزونه "کامپوننت" )
3- لطفا دقیقا بفرمایید که قصد انجام چه کاری رو دارید.
4- احتمال میدم که منظور شما این باشه که میخواید اسم یه فولدر رو در داخل فایل نصب افزونه تغییر بدید، مثلا اگر وقتی که فایل نصب افزونه رو اکسترکت میکنید، این فایل نصب دارای ده فولدر باشه، اسم یکی از فولدر ها رو به چیز دیگه ای تغییر بدید، آیا منظور شما این هست؟
در این صورت باید بگم که هر افزونه دارای فایلی با پسونده xml در شاخه اصلی اون هست، که نام تمام فایلها و فولدر های اون افزونه درون اون هست، باید نام فولدر رو اونجا هم پیدا کنید و تغییر بدید، این اولین قدم هست، اگر به مقصود نرسیدی بگو تا قدم های بعدی رو بگم.
-
کاربر مقابل از sirmon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز به صورت پیش فرض فولدر اصلی جوملا در کدها فراخوانی شده است برای این است که وقتی نام فولدری را تغییر میدهید دسترسی به فولدر مسدود می شود
برای تغییر دادن پوشه ها حتما باید توابع و دستورات رو نیز بلد باشید و بدانید که در چه کدهایی فراخوانی شده اند که این یک امر درسدر ساز و زمان بر می باشد
دلیلی برای تغییر فولدرها نمی بینم الا فولدر مدیریت سایت که از لحاظ امنیتی مهم می باشد که با کمی دقت و تغییرات در ساختار کدها می تونید این کار رو انجام بدید
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
من فولدرهای داخل جوملا مثل مدیریت و اینها رو عوض نکردم . من اسم فولدر اول وقتی می خوای وارد یک جوملا بشی من اسم اون فولدر رو عوض کردم نه محتویاتش رو ؟
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
jozef2070
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من فولدرهای داخل جوملا مثل مدیریت و اینها رو عوض نکردم . من اسم فولدر اول وقتی می خوای وارد یک جوملا بشی من اسم اون فولدر رو عوض کردم نه محتویاتش رو ؟
اگر شما نام فولدری که در آن فولدر جوملا را نصب کرده اید عوض کنید از طریق میتوانید به آن سایت دسترسی داشته باشید فقط باید به جای FolderName نام فولدر جدید را وارد کنید و به آدرس آن توجه کنید.
اگر این کار را انجام میدید و سایت تون بالا نمیاد لطفا دقیقا بفرمایید با چه خطایی مواجه میشید ؟
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نه دوست عزیز من قبلش که می خواستم بندازمش تو لوکال هاست اسمش رو عوض کردم .
وقتی روش کلیک می کنم . فقط صفحه سفیدی رو بالا میاره .
-
-
یکی از مدیران دسترسی بدید تا چک بشه من متوجه نمیشم.. همچین کاری نباید باعث بروز خطا بشه
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
jozef2070 عزیز، بسیار بسیار بد و نصفه نیمه و غیر واضح توضیح میدی، لطفا دقیق تر توضیح بده تا بشه بهت کمک کرد.
-
کاربر مقابل از sirmon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با تشکر از همه ی دوستان .
در جواب nokian95 باید بگم دارم رو لوکال کار می کنم .
ببخشید ، وقتتون رو گرفتم . قید این بسته رو زدم .
-
-
دوست عزیز سوالتون رو در مرحله اول باید واضح بیان کنید. قید نکردید روی لوکال.. در صورت استفاده از لوکال و برنامه های زمپ یا وامپ تنظیمات پیش فرض برنامه رو در قسمت کانفیگ باید تغییر بدید تا این تابعیت فراخوانی بشه
اما چرا اسم پوشه رو تغییر میدید؟ در فولدر httdocs که گفتید هر چقدر پوشه new1 , new2, new3 بسازید و فایل اصلی بسته رو اونجا اکستراکت کنید و از لوکال نام پوشه ها را فراخوانی کنید. نباید مشکلی برای این کار بوجود بیاد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)