-
عدم دسترسی گوگل به سایت
سلام.
من سایتم رو تو google webmaster ثبت کردم. ولی چند وقتیه این پیام رو نشون میده
You don't have access to this site. Verify this site or ask a site owner to add you as a user.
می دونین که برای verify کردن باید 1 فایل دانلود کرده و تو روت سایت آپلود کنیم که من این کار رو کردم. فکر کنم بخاطر تنظیمات seo و htaccess هست که گوگل نمی تونه به اون فایل دسترسی داشته باشه. میشه لطفا کمک کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2013 11:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام ، فایل داده شده را در روت سایت (public_html) آپلود کنید . یا کد را در قالبتان اضافه کنید .
-
-
خب این بنده خدا هم که خودش گفت که این کار رو کرده!!
تنظیمات seo و htaccess ربطی به این فایل و خطایی که گوگل به شما اعلام میکنه نداره، البته میشه در فایل htaccess کد هایی قرار داد که مشکل بوجود بیارن ولی باید کلی به خودتون زحمت بدید تا موفق به همچین کاری بشید، پس در حالت عادی و اگر سایت شما بالا میاد مشکل از اینها نیست.
به احتمال زیاد گوگل به هاست شما دسترسی نداره
احتمالا هاست شما بر روی سرورهایی در داخل ایران نیست؟
لطفا اگر هنوز مشکل رو برطرف نکردید آدرس سایت رو بدید تا برسی بشه، فقط آدرس سایت لازمه و نه یوزر و پسورد و...
-
-

نوشته اصلی توسط
sirmon
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به احتمال زیاد گوگل به هاست شما دسترسی نداره
1 بار گوگل مسیج داده بود که به dns دسترسی نداره ...
-
-
ببخشید اگه تعداد پست هام زیاد شده. با آنالیز هم نشد
-
-

نوشته اصلی توسط
khademian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.
من سایتم رو تو google webmaster ثبت کردم. ولی چند وقتیه این پیام رو نشون میده
You don't have access to this site. Verify this site or ask a site owner to add you as a user.
می دونین که برای verify کردن باید 1 فایل دانلود کرده و تو روت سایت آپلود کنیم که من این کار رو کردم. فکر کنم بخاطر تنظیمات seo و htaccess هست که گوگل نمی تونه به اون فایل دسترسی داشته باشه. میشه لطفا کمک کنید؟
اگر از verify شدن سایت تون مطمئن هستید میتونید
میتونید کدی که گوگل بهتون داده :
از مدیریت سایت -> مدیریت قالب ها -> قالب yougrids -> را انتخاب و ویرایش کنید و سپس از قسمت ویژگیهای اضافه -> کد آنالیز گوگل . کد مربوطه را وارد کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
اگر از verify شدن سایت تون مطمئن هستید میتونید
میتونید کدی که گوگل بهتون داده :
از مدیریت سایت -> مدیریت قالب ها -> قالب yougrids -> را انتخاب و ویرایش کنید و سپس از قسمت ویژگیهای اضافه -> کد آنالیز گوگل . کد مربوطه را وارد کنید .
بله این راه alternative هست که خود گوگل هم گفته. ولی دسترسی به analytics تو ایران محدوده. هرچند من این کار رو کردم و امیدوارم درست بشه ولی اگه ممکنه جواب سوال ها رو از دید آموزشی بدین تا همه بتونن استفاده کنن
-
-
google webmaster ارتباطی به گوگل آنالیز نداره و برای verify شدن آپلود همون فایلی که میده در شاخه روت سایت کافیه و کلیک روی دکمه verify کافیه.
-
کاربر مقابل از sirmon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
هاست از میهن وب هاست گرفتم که ادعا می کنه سرورش آلمانه. قالب من yougrids نیست. همه کارهایی که گفتید هم کردم.
آدرس سایتم arsangan.ir
فکر کنم ار روزی که seo فعال کردم اینطوری شده. دسترسی مستقیم به فایل های html محدود نشده؟ اگه امکان داره 1 فایل htaccess خوب که همه تنظیماتش انجام شده بفرستید تا جایگزین کنم.
ممنون از همه دوستان
-
-
برای منم همین اتفاق افتاده بود یکی دو روز صبر کنی درست میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)