سلام...من اسلاید شو نصب کردم...ولی وسط صفحه نیست و در سمت راست قرار میگیره...هر چقدر هم موقعیتش رو تغییر میدم درست نمیشه....اسلاید شو هم Autson Slideshow هست..درضمن میخوام بالای صفحه اصلیم اسم سایتم رو بزارم....این کار رو چطوری بکنم؟

سلام...من اسلاید شو نصب کردم...ولی وسط صفحه نیست و در سمت راست قرار میگیره...هر چقدر هم موقعیتش رو تغییر میدم درست نمیشه....اسلاید شو هم Autson Slideshow هست..درضمن میخوام بالای صفحه اصلیم اسم سایتم رو بزارم....این کار رو چطوری بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز ، این ل[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو نگاه کنید جوابتونه ...نوشته اصلی توسط siavash_a13622 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از جوابتون...ولی من نمیخوام تو نوار بالای سایت بن.یسه...
میخوام تو همون صفحه اصلی مثلا کنار قسمت جستجو بنویسه....
از کدوم قالب استفاده می کنید ؟ اگه از قالب پیشفرض بهره میگیرید میتونید با این ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جایگاههای سایتتون رو ببینید و کنار جستجویه جایگاه هست و سپس از مدیریت ماژول ها یه ماژول جدید بسازید و متن یا عکستون رو بذارید توش و به اون جایگاه کنار جستجو نسبت بدید . موفق باشید
ممنون از جوابتون..من مثلا میخوام اونجا بنویسم سرزمین رویا ها.....چطور باید ماژولی بسازم که این نوشته رو داشته باشه؟
سلام
از ماژول html سفارشی استفاده کنید.
موفق باشید
شرمنده..من تازه کارم...میشه توضیح بدین؟
سلام
الان شما دو موضوع رو در این تاپیک دارید.
مشکل اسلاید شو و نمایش یک متن.
اگر قصد نمایش یک متن و تصویر ثابت در موقعیتی از قالب رو دارید می تونید با ایجاد یک ماژول html دستی اینکار رو به راحتی انجام بدید.
درخصوص اسلاید شو باید در تنظیمات ماژول بررسی کنید.
موفق باشید
درسته...خودمم گیج شدم...برای ایجاد یک ماژول دستی چیکار کنم؟اسلاید شو هم همه تنظیمات رو چک کردم نشد...
سلام
افزونه ها > مدیریت ماژول > جدید > ماژول html دستی
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)