-
افزونه فروش آنلاین
با سلام.
من کاملا آماتورم.میخواستم سایتی را برای خرید مقاله و تحقیق راه اندازی کنم.که مخاطب بتوانه بعد از دیدن خلاصه مقاله با پرداخت آنلاین از کارتهای شتاب آن مقاله ی خاص را دانلود کند.
اگه اساتید بتوانند در انتخاب قالب و افزونه ی مناسب مرا راهنمایی کنند ممنون میشم.
با تشکر.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2013 01:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما می توانید از چندین افزونه استفاده کنه
Jdownloads
Rssmembership pro
و یا کامپوننت های فروشگاه ساز جوم شاپینگ و ویرچومارت Joomshopping - Virtumarch که همه این افزونه ها فارسی سازی شده و افزونه های پرداخت بانکی نیز برای ان منشتر شده است
-
کاربر مقابل از RezaDesign عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
میشه خواهش کنم بیشتر در رابطه با Jdownloads توضیح بدید این ماژول هم فارسی شده است ؟ درگاه پرداخت هم داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
samadblaj
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه خواهش کنم بیشتر در رابطه با Jdownloads توضیح بدید این ماژول هم فارسی شده است ؟ درگاه پرداخت هم داره؟
با عرض سلام .
دوست عزیز طبق قوانین انجمن سوال جدید در تایپیک جدید . !
برای استفاده از فروش انلاین فایل باید دو افزونه Jdownloads و Rssmembership را با هم استفاده نمائید .
همان طور که دوستان قبلا درج کردند می توانید از کامپوننت های Joomshopping - Virtumarch که سیستم های بسیار قوی و فوق العاده هستند استفاده کنید . توجه داشته باشید این دو کامپوننت هم فارسی و هم به پرداخت های ایران متصل شده اند .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)