من ميخام يه مجموعه اي درست كنم كه عكس ها درب ورودي اون لينك باشه
1. اصلن چنين چيزي ميشه يعني روي عكس كليك كنه به يه موضوعي لينك داده بشه
2. اگه ميشه ايا ماژول خاصي نيازه
منتظر راهنماييتون هستم

من ميخام يه مجموعه اي درست كنم كه عكس ها درب ورودي اون لينك باشه
1. اصلن چنين چيزي ميشه يعني روي عكس كليك كنه به يه موضوعي لينك داده بشه
2. اگه ميشه ايا ماژول خاصي نيازه
منتظر راهنماييتون هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز ماژول خاصی نیاز نداره از ادیتور ها عکستون رو وارد صفحه ی مذکور کنید بعد رو عکستون کیلیک کنید و از گزینه های بالا گزینه ی لینک یا پیوند رو انتخاب کنید و لینک خودتون رو بهش بدید . پیروز باشید .
ميشه بيشتر توضيح بدي
بازترش كني ممنون ميشم
یه ماژول html باز کنید در اون عکس های قرار دهید لینک کنید به آدرس مورد نظر .
من منظورمو درست نرسوندم
من ميخام اگه كاربر روي عكسي كه اون عكس درب ورودي مطلب جديد باشه كليك بكنه يه مطلبي يا عكسي كه قبلا آپلود شده به نمايش در بياد
دوستان اگه براشون مقدوره يكم ريزتر توضيح بدن ممنون ميشم
دوس عزیز و گرامی شما یه لینک مثال بدید یا یه عکس تا بهتر منظور شما را درک کنیم![]()
تو صفحه افتخارات شرکت ، من میخام اون جاهایی (شرکت هایی که باهاشون کار کردیم ) رو آرمش رو نمایش بدم و وقتی کاربر روی اون آرم کلیک کرد اون تقدیرنامه ای که به ما دادند رو نمایش بدم
همین
اقا مهدی فقط یکم مبدی تر توضیح بدی ممنون میشم
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اجازه دوستان
منم یه همچین مسئله ای برام پیش اومده
میخوام تو صفحه اصلی وب عکسی قرار بدم که کاربر با کلیک روی اون به یک مجموعه مطالب یا یک زیر منو هدایت بشه....
شما میخواهید به یک عکس لینک بدهید که به یک صفحه دیگر برود یا اینکه وقتی کلیک میکنید یک عکس دیگر باز شود؟
سلام
به مدیریتت جوملا مراجعه بفرمایید، در قسمت مدیریت منو ها یکی آیتم منوی جدید ایجاد کنید ار هرنوعی که دوست دارید، برای مثال لینک به یک مطلب خاص و پس انتخاب مطلب در اون صفحه گزینه ای تحت نام لینک موجود هست.
به تصویر زیر توجه کنید:
کاری که شما باید انجام بدید اینه که همون لینک رو کپی کنید و عکستون رو بهش لینک کنید.
index.php?option=com_content&view=article&id=42
برای مثال لینک بالا رو میتونید بعد از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار بدید. و عسکتون رو بهش لینک کنید.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)