سلام به همهی اساتید محترم....
لطفا لطف کنید اینجا آموزش بدید که چجور قالب جوملا 3 یا 2.5 رو به روشquickstart عوض کنیم...
ممنون میشم اگه فایلی نیز احتیاج داره رو هم بزارید.
سپاس.

سلام به همهی اساتید محترم....
لطفا لطف کنید اینجا آموزش بدید که چجور قالب جوملا 3 یا 2.5 رو به روشquickstart عوض کنیم...
ممنون میشم اگه فایلی نیز احتیاج داره رو هم بزارید.
سپاس.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز فیلمش رو دارم(واسه یکی از دوستان آماده کردم) اما سنگین هست حدود دو گیگ شده...بصورت کامل (جوملا و آموزش هاش)
اگر تمایل داشته باشید میتونم با پرداخت هزینه پستی براتون ارسالش کنم چون قابلیت اپلودشو ندارم د
در صورت تمایل اطلاعات تماس با بنده در امضام موجود هست درخدمتم موفق باشید
سلام
دوست ارجمند به جوملا فارسی خوش آمدی.
فکر می کنم شما اشتباه متوجه شده باشید. quickstart یک قالب نیست. این بسته شامل جوملا، قالب و ماژول ها و پلاگین های مورد نیاز است. برخی از سایت ها که اقدام به طراحی قالب می کنند، برای آنکه تا حد امکان قالب هایی را که در اختیار شما قرار می دهند، بعد از نصب شبیه به دموی (نمونه) آن باشد، علاوه بر قالب همچنین افزونه هایی را دریک بسته که آن را با عنوان quickstart می شناسیم برای دانلود قرار می دهند.
پس از نصب این بسته ی آماده، شما یک جوملا به همراه قالب مدنظر و تمامی افزونه های مورد نیاز را خواهید داشت.(منظور از افزونه های مورد نیاز، کامپوننت ها و ماژول ها و پلاگین هایی است که به قالب کمک می کنند تا شبیه به دمویی شود که شما در سایت سازنده دیده اید.)
ویرایش توسط خوانساری : 03-15-2013 در ساعت 04:59 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)