-
عدم نمایش گزینه های سایت(فوری)
سلام دوستان
من تازه جوملارو پیاده کردم(نسخه 2.5) روی لوکال هاستم ودارم کارای طراحیش رو انجام میدم 2تا مشکل پیش اومده؟
1) مدیریت ماژولهام این ارور رومیده وقتی بازش میکنم
500 - یک خطا رخ داده است
Out of sort memory, consider increasing server sort buffer size SQL=SELECT a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out, a.checked_out_time, a.published+2*(e.enabled-1) as published, a.access, a.ordering, a.publish_up, a.publish_down,l.title AS language_title,uc.name AS editor,ag.title AS access_level,MIN(mm.menuid) AS pages,e.name AS name FROM `enx5t_modules` AS a LEFT JOIN `enx5t_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN enx5t_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN enx5t_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN enx5t_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = a.id LEFT JOIN enx5t_extensions AS e ON e.element = a.module WHERE (a.published IN (0, 1)) AND a.client_id = 0 AND e.client_id =0 GROUP BY a.id, a.title, a.note, a.position, a.module, a.language,a.checked_out,a.checked_out_time, a.published, a.access, a.ordering,l.title, uc.name, ag.title, e.name,l.lang_code, uc.id, ag.id, mm.moduleid, e.element, a.publish_up, a.publish_down,e.enabled
2)وقتی یه منو مثلا تملاس با ما روتو مدیریت میسازم و نمایش سایت رومیزنم صفحه باز میشه و میاد بالا ولی وقتی روی گزینه ی تماس با ما کلیک میکنم اون گزینه روباز نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-12-2013 09:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
محتویات منوی درست شده به نمایش در نمیاد؟؟
-
-
دروود
افزونه خاصی نصب یا حذف کردید ؟
وارد phpmyadmin بشید
و یک بار دیتابیس خودتون رو optimize کنید
در پناه ایزد
-
-
-
-
منوی جدیدی میسازید مشکل دارید ؟
با ماژول جدید هم مشکل دارید ؟
در پناه ایزد
-
-
منوی جدیدی میسازم تونمایش سایت ادرس صفحه روباز میکنه ولی محتویاتش رونمایش نمیزاره؟
مدیریت ماژولام توقسمت افزونه ها - مدیریت ماژول باز نمیکنه ولی تو قسمت مدیریت مطالب میشه رفت توماژول
-
-
جوملا رو ارتقا دادید ؟
از مدیریت وارد منو چک کلی بشید و جداول پایگاه داده رو یه بار چک کنید !
یک بار هم جوملا اخرین ورژن که در حال حاضر 2.5.9 هست رو روی جوملا خودتون از حالت فشرده خارج کنید و پوشه installtion رو حدف کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)