-
سلام
دوست عزیز شما باید یک منو را به فروشگاه ساز جومشاپینگ منتصب کنید.
این کار را باید از طریق «منوها=> منوی اصلی=> ایجاد آیتم جدید» انجام دهید. شما ابتدا یک منو را در شاخه ای که عرض کردم ایجاد می کنید و سپس در هنگام ایجاد این منو در بخش «نوع آیتم منو» کلید «انتخاب» را می زنید تا پنجره ای برای شما باز شود. در این پنجره امکاناتی را که می توانید به منوی خود اختصاص دهید می بینید، به بخش جومشاپینگ رفته و مجموعه را انتخاب کنید. پس از آن در سمت چپ تنظیماتی وجود دارد، شما باید «شناسه»(id) مربوط به مجموعه مورد نظر خود را به آن بدهید و بعد از آن دکمه ذخیره و بستن را می زنید تا منو برای شما ایجاد شود.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-16-2013 08:09 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز شما باید یک منو را به فروشگاه ساز جومشاپینگ منتصب کنید.
این کار را باید از طریق «منوها=> منوی اصلی=> ایجاد آیتم جدید» انجام دهید. شما ابتدا یک منو را در شاخه ای که عرض کردم ایجاد می کنید و سپس در هنگام ایجاد این منو در بخش «نوع آیتم منو» کلید «انتخاب» را می زنید تا پنجره ای برای شما باز شود. در این پنجره امکاناتی را که می توانید به منوی خود اختصاص دهید می بینید، به بخش جومشاپینگ رفته و مجموعه را انتخاب کنید. پس از آن در سمت چپ تنظیماتی وجود دارد، شما باید «شناسه»(id) مربوط به مجموعه مورد نظر خود را به آن بدهید و بعد از آن دکمه ذخیره و بستن را می زنید تا منو برای شما ایجاد شود.
ممنونم دوست من مشکلم حل شد خیلی خوب بود هر چی گشتم یه آموزش درست برای این کار پیدا نکردم
میشه بفرمایید من اگه بخوام فقط فروشگاه کالا های مجازی داشته باشم باید چه مراحلی از فرم رو حذف کنم؟ آخه فرم سفارش خیلی آیتم داره و من فقط میخوام کالای دانلودی برای فروش قرار بدم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)