-
در نصب جوملا 3.0.3 مشکل دارم لطفا کمکم کنید .
با سلام من جوملا 3.0.3 فارسی سایت رو گرفتم و در هاستم آپ کردم و اکسترکت هم کردم در کامپیوتر خودم هم اکسترکت کردم اما وقتی صفحه index.html رو از پوشه instalation اجرا میکنم تا مراحل نصب رو طی کنم در همان مرحله اول که باید گام بعدی رو کلیک کنم یک صفحه 54 خط ارور در هم میاد و هیچ عملی انجام نمیشود هر کار کردم درست نشد راه حل چیست کمکم کنید .
و سوال دیگر اینکه من که تازه میخواهم جوملا رو نصب کنم جوملا 2.5.9 رو نصب کنم بهتر است یا همین 3.0.3 رو نصب کنم بهتره لطفا راهنمایی ام کنید . با تشکر
ممنون میشم جوابم رو سریع بدهید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-17-2013 06:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز احیانا شما در نرم افزار wamp این کا رو میکنید دیگه یانه!!!
من امتحان کردم مشکلی نداشت عالی بود
-
-
در ضمن هاستم ویندوز 2003 می باشد . و دامنه هم به آن متصل است .
فقط نصب جوملا رو موندم
-
-
امکان داره فایل ها کامل آپلود نشده باشه
چک کن ببین زمان آپلود خطایی نداشتی
پوشه install رو دوباره بریز
-
-
سلام آفتاب 5 نه بنده این پک رو در هاست خود که پنل وب سایت پنل دارد بارگزاری کردم و نتونستم نصب کنم
-
-
شما سرورت از php ساپورت میکنه؟ برای نصب روی سرور ویندوز باید php ساپورت بشه! اگه ساپورت کنه مشکل خاصی توی سرور نباید داشته باشی! مثل لوکال نصب میکنی
در ضمن اگر خواستی آدرس هاست رو بفرست
-
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر موقع نصب خطا میده خطا رو ذکر کنید .
-
-
سلام اول اگر میشه بگویید من باید دقیقا فایل های جوملا رو در کدام پوشه ی فایل منیجر هاست ویندوز آپلود و اکسترکت کنم ؟
در حال حاضر من در پوشه ی wwwroot که در داخل پوشه ی اسم سایت که در فایل منیجر وجود دارد ریختم و بعد از ان باید چگونه برای نصب جوملا را فراخوانی کنم ؟
-
-
سلام،
برای سایت هایی که طراحی تجاری می کنید، بهتر هست از نسخه 2.5 استفاده کنید تا 3.0 (مگر موارد خاص). برای نصب جوملا 3.0 نیازمندی های اون را بررسی کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
همه کارها رو انجام میدم به مرحله نصب که میرسم روی نصب جوملا کلیک میکنم این ارور را میدهد . :
10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)