-
شرح کامل تغییر فونت، فونت فیس را می خواهم !
سلام دوستان
در مورد تغییر فونت قالب های جوملا من در انجمن های مختلف جستجویی کردم اما خیلی سطحی توضیح دادن.
طوری که احتمال خطا رو بالا میبره
یکی از دوستان می خوام بیاد اینجا شرح کاملش رو توضیح بده برای تغییر فونت فیس جوملا مثلا به فونت بی نازنین باید چه کار کنیم گام به گام می خوام
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-17-2013 08:34 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تا اونجایی که من می دونم وب از برخی فونتهای خاص پشتیبانی می کنه و از فونتهایی نظیر B-zar نمی تونه پشتیبانی کنه
من متنم رو تو فتوشاپ نوشتم به عکس تبدیلش کردم و در سایت گذاشتم می تونید از این شیوه استفاده کنید
-
-
نه میشه دوست من راه داره سایت هایی هستند که این کارو کردند
دوستان میان میگن
-
-

نوشته اصلی توسط
shayanboy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان
در مورد تغییر فونت قالب های جوملا من در انجمن های مختلف جستجویی کردم اما خیلی سطحی توضیح دادن.
یکی از دوستان می خوام بیاد اینجا شرح کاملش رو توضیح بده برای تغییر فونت فیس جوملا مثلا به فونت بی نازنین باید چه کار کنیم گام به گام می خوام
ممنون
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا اونجایی که من می دونم وب از برخی فونتهای خاص پشتیبانی می کنه و از فونتهایی نظیر B-zar نمی تونه پشتیبانی کنه
من متنم رو تو فتوشاپ نوشتم به عکس تبدیلش کردم و در سایت گذاشتم می تونید از این شیوه استفاده کنید
از هر فونتی پشتیبانی میکنه و قرار دادن عکس به جای نوشته برای سایت خوب نیست .
نه میشه دوست من راه داره سایت هایی هستند که این کارو کردند
از آموزش بالا استفاده کنید .
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shayanboy
سلام دوستان
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه کنید و در صورت مشکل در انجمن مطرح کنید که در کدام مرحله مشکل دارید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
به این میگن همیاری اینقدر خوشم میاد دوستان میان کمک واقعا دستشون درد نکنه
بررسی میکنم مشکلی بود میگم
مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)