خیر من فقط فایل "fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2" برای فارسی سازی قالب استفاده کردم و این باعث شد که قالب از راست به چپ بشه همین. حالا چگونه میتونم این مشکل رو حل کنم؟

خیر من فقط فایل "fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2" برای فارسی سازی قالب استفاده کردم و این باعث شد که قالب از راست به چپ بشه همین. حالا چگونه میتونم این مشکل رو حل کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر فایل ترجمه جوملا را از سایت joomla.org دانلود کردید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اون فایل مشکلی بوجود نمیاره . مشکل شما 3 حالت میتونه داشته باشه :نوشته اصلی توسط naderfarid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. تغییراتی در استایل داده اید.
2. نسخه null شده rt-camber را دانلود کردید که این مشکل درش وجود داره .
3. اگر قبلا بدرستی کار میکرد شما افزونه ای نصب کردید اسم اون افزونه رو بدید تا مشکل شو بگیم خدمتتون
در حال حاضر سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بدون هیچ مشکلی داره از rt-camber و بسته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده میکنه .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)