سلام
من در مرحله اول نصب هرچی ادامه رو میزنم هیچ تغییری نمیکنه و به مرحله بعد نمیره کلافه شدم چیکار کنم؟؟؟

سلام
من در مرحله اول نصب هرچی ادامه رو میزنم هیچ تغییری نمیکنه و به مرحله بعد نمیره کلافه شدم چیکار کنم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ابتدا چک کنید که Wamp یا Xampp تون Start شده باشد.
بعد یک بسته جوملا از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید و
بعد آموزش نصب جوملا را متناسب با ورژنی که استفاده میکنید از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه کنید
وسپس اقدام به نصب جوملا کنید.
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید این دوتا اول که گفتین یعنی چی؟من اونو دانلود کردم و با ftp آپلود و این چیزاشو انجام دادم توی مرحله نصب خود جوملا مشکل دارم صفحه اولشو پر میکنم ولی وقتی میزنم مرحله بعد ادامه نمیره نمیره صفحه بعد
شما بسته جوملا را در 2 جا میتونید نصب کنید سرور (اینترنت) لوکال (کامپیوتر شخصی تون) اون 2 نرم افزار امکانی مشابه سرور را در کامپیوتر شما فراهم میکنند تا بتونید جوملا را در آن نصب کنید.
نصب و دانستن نحوه کار کردن با اون 2 نرم افزار پیش نیاز نصب جوملا است.
ببخشید متوجه نمیشمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان باید چیکار کنم چرا چرا به مرحله بعد نمیره؟یک جوری لطفا جواب بده منم بفهمم (زیر مهد کودک)
آموزش نصب جوملا در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده مثلا
نصب جوملا در cpanel
نصب جوملا در هاست رایگان
نصب جوملا در wamp
مقاله مناسب خودتون پیدا کنید و مطالعه کنید.
ای خداااااااااا
بابا بلدم اونطوری توی آموزش نوشته بزن ادامه بعد از کامل کردن فرم من میزنم نمیره ادامه.
تو پوشه اینستالم چک کردم کامل بود همش.
کجا اقدام به نصب جوملا میکنی ؟
لوکال یا سرور (چه پنلی ؟)
سروره فکر میکنم رفتم به آدرسی که واسه سایتم گذاشتم صفحه نصبو آورد برام حالا هرچی از ساعت 5 بعدظهره امتحان میکنم نمیشه.شرمنده اگه عصبیمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل خود یک اسکرین شات قرار دهید.
پنل هاست شما چیست؟
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)