-
ایجاد موقعیت در قالب BT arise
با سلام
من میخواستم موقعیت جدیدی در قالب BT Arise برای جوملا 2.5 ایجاد کنم . طبق آموزش در این فروم ،اول باید فایل Index.php یا Defult.php که در آن موقعیت Position ها نوشته شده پیدا کنم .اما متاسفانه در Index.php موقعیت Position ها نیست که بخوام با کد زیر موقعیت User12 را ایجاد کنم
<?php if($this->countModules('user12')) : ?>
<div id="joomlafarsi_user12">
<jdoc:include type="modules" name="user12" style="xhtml" />
</div>
<?php endif; ?>
مراحل بعدی که پیدا کردن templateDetails.xml و ایجاد Position و کد نویسی در Template.css هست را میتوانم انجام دهم .اما برای پیدا کردن فایل PHP که در آن موقعیت را تعریف کنم دچار مشکل شده ام.
لطفا کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-16-2013 05:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
قالب های شرکت های مختلف اصولا از ساختار خاصی استفاده می کنند و کد فراخوانی برای ماژول ها را در فایل های خاصی قرار میدهند
شما باید در فایل های موجود
را جستجو کنید تا به فایل اصلی دست یابید سپس تغییرات را ایجاد نمایید.
در ضمن اکثر سایت های تولید کننده فایل راهنمایی برای ویرایش قالب ها میدهند.
یا حق.
-
-
دوست عزیز من هرچه گشتم نتونستم پیدا کنم .میشه اگر کسی با این قالب کار کرده و موقعیت اضافه کرده کمکم کنه
-
-
در تمام فایل های قالب بگردید
احتمالا در یه فایل دیگه باشه
-
-
سلام
این قالب با t3 طراحی شده و کلا داستانش با قالب های دیگه فرق میکنه
به این مسیر برید.
template/bt-arise/core/etc/layouts
تو این صفحه چند تا فایل xml هست که ساختار و موقعیت های ماژول قالب رو در هر حالت نشون میده.
شما برای شروع default.xml رو ویرایش کن . کار باهاش خیلی سادست و نیاز به توضیح نداره.
البته در اخر باید موقعیت هایی رو که ایجاد کردی در xml اصلی قالب معرفی کنی.
موفق باشید
-
-
با تشکر .راهنماییتون عالی بود.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
-
-
سلام دوستان عزيز
من ميخوامن به صورت لوكال يك قالب بريزم رو جوملام هر كاري كه ميكنم و هر قالبي كه ميريزم اصلا بالا نمياد فقط وقتي خود برنامه جوملا را نصب ميكنم راحت پيج بالا مياد
چندين قالب امتحان كردم ديگه اعصاب نذاشته برام
اين يه بخش كوچكي از ارور هاي قالب هست لطفا كمك كنيد
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in
G:\site\xampp1\htdocs\kj\plugins\system\k2\k2.php on line
27
44
46
120
125
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in
G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_xmap\route r.php on line
96
Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in
G:\site\xampp1\htdocs\kj\includes\application.php on line
539
96
102
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 17
Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in G:\site\xampp1\htdocs\kj\includes\application.php on line 539
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 17
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in G:\site\xampp1\htdocs\kj\components\com_k2\router. php on line 22
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)