-
پوشه قالب
سلام من میخوام قالب نصب کنم بسته رو دانلود کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب من همیشه تو نصب قالب جوملا مشکل دارم مشکل هم اینجاست که نمیدونم کدوم فایل فشرده رو باید از مدیریت افزونه ها باید آپلود کنم؟دقیقا کدوم پوشه باید آپلود بشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-19-2013 09:43 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید !
بهتر هست که یک بار کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در جوملا تمامی افزونه ها ( قالب و کامپوننت و ماژول و پلاگین ) از طریق مدیریت افزونه ها > نصب و حذف ... نصب میشوند و هیچ فایلی اپلود نمیشود
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید !
بهتر هست که یک بار کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در جوملا تمامی افزونه ها ( قالب و کامپوننت و ماژول و پلاگین ) از طریق مدیریت افزونه ها > نصب و حذف ... نصب میشوند و هیچ فایلی اپلود نمیشود
در پناه ایزد
فکر نکنم منظور بنده رو گرفته باشید.منظورم اینه که وقتی یک بسته قالب دانلود میکنم شامل چندین فایل Zip هست مثلا اون قالبی که در پست اولم ادرسش رو دادم رو دانلود کنید و اکسترکت کنید میبینید چندین فایل zip توش بود که اسامیشون هم اینه:
JB_Inspire_J2.5_J3.0_T3_v1.0
JB_Inspire_Joomla.3.0.3_Quickstart
JB_Inspire_Quickstart_J259_1.0.0
JB_jbtype_J2.5_J3.0_1.7.1
JB_mod_zensocial_J2.5_J3.0_1.0
JB_mod_zentools_J2.5_J3.0_1.9.0
JB_pkg_jblibrary_J2.5_J3.0_2.1.2
T3_J2.5_J3.0_V1.1_RC2
خب من کدوم رو از بخش افزونه ها آپلود کنم؟
-
-
بسته های کوییک استارت جوملا رو همراه با اطلاعات نمونه از ابتدا نصب میکنند
مواردی که پسوند mod دارند ماژول هستند
t3 پلاگین ساخته شرکت جوملارت هست
مواردی هم که پسوند pkg دارند بسته های هستند که به عنوان مثال جند افزونه رو با هم نصب میکند
موارکی هم که پسوند خاصی نداشته باشند قالب خالی هستند
در پناه ایزد
-
-
سلام
این تقریبا نظر شخصیم هست و شاید کارشناسانه نباشه اما برای افرادی که مثل من مبتدی هستن بهتره که از نسخه Quickstart استفاده کنندنسخه Quickstartدقیقا مثل این هست که جوملا 3 رو از سایت جوملا فارسی دانلود کردی و برای اولین بار میخوای اون را توسط XAMPP یا WAMPSERVER نصب کنی
اما مشکلش اینه که ممکنه فارسی نباشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)