-
حذف index.php از url
سلام
من چند وقت پیش یه همچین پستی ایجاد کردم و یکی از دوستان زحکت کشیدن و به هاستم رفتند و مشکل رو حل کردن
با توجه به اینکه این مشکل واقعا خیلی عمومیه و خیلی ها دنبال رفع اون هستند ولی نمیشه،خواهش می کنم یه عزیزی توضیح بده دقیقا علت چیه که با عوض کردن اسم به .httaccess و حتی قرار دادن بعضی از کدهایی که تو سایتهای مختلف برا حل این مشکل گذاشتن ،بازهم مشکل رفع نمیشه!
ممنون میشم که یک بار برا همیشه و برا خیلی ها مثل راه حل این مشکل رو توضیح بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-20-2013 10:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
دوست عزیز این کار ها رو انجام دادم،ام نشد...
-
-
پیشنهاد میکنم از joomsef استفاده کنید
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
اگر امکان داره بگید بدون این کامپونت،در صورتی که بعد از تبدیل به .httaccess صفحات سایت ارور 404 میدن،علت چیه؟!
-
-
404 ارر ادرس دهی نادرست هست !
ارتیاطی با موضوع سئو نداره !
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
iman sd
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز این کار ها رو انجام دادم،ام نشد...
سلام
این کد را در آخر htaccess وارد کنید و ذخیره ش کنید . تا index.php از لینک ها یتان حذف بشود .
مثال :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].com/index.php/tek/poll2
بعد از قرار دادن کد
کد:
RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ /index.php?/$1 [L]
ویرایش توسط mehdininja : 02-20-2013 در ساعت 08:30 PM
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)