سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: مشکل در نصب جوملا 3

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 369 بار در 258 ارسال
    ابتدا مشکل سمت خودتون رو حل کنید و بعد پاسخ بدید تا وقت کسایی که پاسخ رو میبینند رو هم نگیرید.

مشکلی از سمت جوملا باشه و کسی علاقه ای با پاسخ داشته باشه جواب داده میشه، در غیر این که یکی از دو این مورد اتفاق نیافته قاعدتا نباید جوابی هم بگیرید.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 7 بار در 5 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam.rahimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

من در مرحله انتخاب زبان گزینه Magic Quotes GPC خیر هستش و گزینه ای برای بعدی نداره
    باید چیکار کنم؟
    با سلام این مشکل از جوملا 3 به بعد وجود داره زیاد مهم نیست مجالش هم نیست ذکر بشه چرا باید magic_quotes فعال یا غیر فعال باشه ! فقط دو راه داره یکی اینکه یا شما هسته جوملا رو یه جورایی هک کنین و اصلا دیگه تو تنظیمات نصبش نیازی به این نداشته باشه که من این راه رو اصلا به شما پیشنهاد نمیکنم ! راه دوم از این قراره :
    1 بعد از نصب وارد هاستتون بشین و بسته بو نوع نرم افزار نصب شده رو هاستتون (در cpanel یاkloxo یا directadminیا ....) پوشه ای که جوملا رو extractکردین پیدا کنین (معمولا public_html)
    2 یه فایل جدید بسازین به اسم .htaccess (عبارت به صورت انگلیسی تایپ شود اول دات سپس htaccess)
    3 فایل رو edit کرده و داخل اون این عبارت رو save کنین :
    php_flag magic_quotes_gpc Off
    4 برگردین به سایت بررسی مجدد رو بزنین مشکل بر طرف شده!
    توضیحات بیشتر برای این دستور در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرایش توسط Mohadese : 03-07-2013 در ساعت 11:56 PM

4. 3 کاربر زیر از Mohadese عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    راستی یادم رفت بگم که روش هایی که تابحال پیشنهاد شده بصورت صددرصد عملی نیست بجز دوروش پیشنهادی من: 1- تماس با مدیر هاست 2- مراجعه به این لینک و انجام مراحل ذکر شده joomla3.blogfa.com

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال
    خدا خیرت بده مشکلم حل شد !

باسلام به همه کاربران و باتشکر از مدیریت انجمن وتیم جوملافارسی من دوتا پیشنهاد برای این مشکل دارم: 1- تماس بامدیر هاست 2- روش پیشنهادی من این چیزی که ماداریم به عنوان یک مشکل در موردش حرف میزنیم فقط و فقط به هاست مربوط میشه و پیشنهاد اول من اینه که با مدیر هاستتون تماس بگیرید و ازشون بخواهید که این گزینه را براتون فعال کنند. ولی پیشنهاد اول همچین کارساز نیست چون سرورهای هاست ها در عمل پشتیبانی خوبی ارائه نمیدن. پی به لینک زیر مراجعه کنید و از روش پیشنهادی من استفاده کنید. joomla3.blogfa.com

سلام
    من تازه وارد انجمن شما شده ام
    من دیتا بیس را درست کردم و در مرحله بعد که آدرس سایت را مینویسم که جوملا رو نصب کنم ارور Server not found می دهد
    هاستم از میهن وب هاست ( لینوکس ) است

سلام من میخوام از وردپرس به جوملا بیام اما هنگام نصب این خطا میده
    Forbidden

You don't have permission to access /installation/index.html on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

/installation/index.php به این صورت که وارد میکنم
    ر مرحله انتخاب زبان گزینه Magic Quotes GPC خیر هستش و گزینه ای برای بعدی نداره

هاستم که دیگه از آبتین هست فکر نکنم از نظر کیفیت مشکلی داشته باشد

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad25 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام من میخوام از وردپرس به جوملا بیام اما هنگام نصب این خطا میده
    Forbidden

You don't have permission to access /installation/index.html on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

/installation/index.php به این صورت که وارد میکنم
    ر مرحله انتخاب زبان گزینه Magic Quotes GPC خیر هستش و گزینه ای برای بعدی نداره

هاستم که دیگه از آبتین هست فکر نکنم از نظر کیفیت مشکلی داشته باشد
    -----------------------------------------------------
    داداش برای رفع مشکل Magic Quotes GPC میتونی از این لینک استفاده کنی joomla3.blogfa.com

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)