سلام
من در مرحله انتخاب زبان گزینه Magic Quotes GPC خیر هستش و گزینه ای برای بعدی نداره
باید چیکار کنم؟

سلام
من در مرحله انتخاب زبان گزینه Magic Quotes GPC خیر هستش و گزینه ای برای بعدی نداره
باید چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام،
یه اسکرین شات بگیرید و قرار بدید تا اگه دونستیم ببینیم قضیه چیه.
شما به ادرس زیر برید . گام بعدی رو بزنید تا همه چیز رو ببینیدنوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
از مدیر سرور بخواهید تا display erorr را روشن کنن تا خطا نمایش داده بشه
در پناه ایزد
با سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. با مسئولین هاست هم تماس گرفتم بعد از چند روز گفتند که مشکل حل شده درصورتی که باز این خطا نمایش داده میشده
البته باید بگم که برای اطمینان جوملا رو در 9 هاست متفاوت دیگر از9 شرکت متفاوت (لینوکسی و ویندوز- سی پنل و دایرکت ادمین)هم امتحان کردم. باز همین خطا نمایش داده میشه. پشتیبانی یکی از هاست ها در پاسخ گفت که:
"این گزینه یکی از پلاگین های مربوط به لینوکس هست که چون از لحاظ امنیتی مشکل دارد، فعال نشده است. بدون توجه به این گزینه به نصب جوملا ادامه دهید.
مشکلی پیش نخواهد آمد."
درصورتی که مرحله بعد نمیره
![]()
این مورد رو باید به مدیر سرور اطلاع دهید تا تابع مذکور رو برای شما فعال سازی کنند
حالت ایمن و میانگیری خوروجی رو هم بهتر هست روی خاموش قرار بدید !
در پناه ایزد
والا بخدا ده تا تیکت زدم و ده بار هم اونا جواب دادن که درست شده اما باز مجددا همین پیام میادنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خسته شدم.نمیدونم چیکار کنم
از هاستینگ های معتبر باید سرویس بگیرید
پیشنهاد ما به شما
mamboserver.biz
itn.ir
msm.ir
در پناه ایزد
خدا وکیلی این جواب هست که میدید؟ من هاست رو خریدم.هزینه پرداخت کردم.اونوقت شما اینجا تبلیغ چیز دیگه ای میکنید؟بجای اینکه اسم اینجا رو بذارید انجمن حل مشکل، اسمش رو بذارید شبکه بازارنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست من این مشکل از جوملا نیست !
چه کاری از دست ما ساخته هست !
حتی اگه ما به اندازه شما به سرور دسترسی هم داشته باشیم کاری از دست ما ساخته نیست
این مشکل باید از سمت سرور شما حل بشه
شما باید قبل از خرید کمی مشورت میکردید !
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)