با سلام
چطور می تونم یک مطلب رو از داخل HTML سفارشی بوسیله insert link فراخوانی کنم البته این مطلب به هیچ منویی اختصاص داده نشده و در داخل یک زیر مجموعه هستش .

با سلام
چطور می تونم یک مطلب رو از داخل HTML سفارشی بوسیله insert link فراخوانی کنم البته این مطلب به هیچ منویی اختصاص داده نشده و در داخل یک زیر مجموعه هستش .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کافیست به مطب مورد نظر برید در آدرس بار لینک را کپی نمایید و در اچ تی ام ال دلخواه لینک بدهید .
منظورتون همون لینکی هستش که از طریق مدیریت جوملا بهش دسترسی پیدا می کنم(در آدرس بار مرورگرم؟)
نه منظورم همون لینک هست که در سایت نمایش داده میشود .- به ادامه مطلبش برید و در آدرس بار لینک را کپی کنید .
دوست عزیز ممنون از پاسخ تون - احتمالا نتونستم خوب مطلب رو بیان کنم -نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک HTML سفارشی دارم که توش متنی نوشتم (منظورم در ادیتور هستش )و حالا در ادامه متن می خوام از طریق Insert Link ادامه مطلب رو نمایش بدم - البته این مطلب به هیچ منوی اختصاص داده نشده و فقط اون رو از طریق مطالب ایجاد کردم و کار خاصی روش انجام ندادم-
دوست عزیز سلام
یکبار مطلب خود را ویژه نمایید تا در صفحه اصلی نمایش داده شود
سپس بر روی آن کلیک کنید و لطنک مطلب مورد نظر را پیدا نمایید.
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)