سلام دوستان
من به یه ماژول احتیاج دارم یا یه اسلاید شو که عکس ها رو به صورت جدا جدا و تک تک یا جدولی در صفحه نمایش بده و روی هر عکسی که کیلیک بشه عکس به صورت پاپ آپ بزرگ بشه
دوستان نیاز فوری دارم اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم

سلام دوستان
من به یه ماژول احتیاج دارم یا یه اسلاید شو که عکس ها رو به صورت جدا جدا و تک تک یا جدولی در صفحه نمایش بده و روی هر عکسی که کیلیک بشه عکس به صورت پاپ آپ بزرگ بشه
دوستان نیاز فوری دارم اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
دوست عزیز ممنونم بابت کمکت فقط یه مسئله*ای اون لینک دوم که گذاشتی رو استفاده کردم ، ماژول رو دانلود کردم بعد نصبش کردم و بعد رفتم تو قسمت مدیریت پلاگین ها فعالش هم کردم اما تو قسمت ماژول ها که میرم نشونش نمیده ، اصلا هیچ ماژولی از اون وجود نداره ! فقط تو پلاگین ها دیده میشه که منم از اونجا فعالش کردم همین ، نمیدونم چیکار کنم نیستش!
سلام
در این صفحه نحوه کار بیان شده است
در داخل پلاگین مربوطه نوع افکت رو انتخاب کنید . نام افکت رو باید در کد بنویسید .
اگر نمی خوای از افزونه استفاده کنی به این اموزش مراجعه کن
ممنونم متشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)