سلام دوستان خوبین ؟؟ خسته نباشید .
تو این انجمن کی به حوملا کاملا مسلطه ؟؟ لطفا همین جا بگه چون خیلی نیازه . خودشم الان نیازه . ممنون از همگی . هر کس حاظره به من کمک کنه اینجا بگه .
خیلی آقایین . موفق باشید .

سلام دوستان خوبین ؟؟ خسته نباشید .
تو این انجمن کی به حوملا کاملا مسلطه ؟؟ لطفا همین جا بگه چون خیلی نیازه . خودشم الان نیازه . ممنون از همگی . هر کس حاظره به من کمک کنه اینجا بگه .
خیلی آقایین . موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز مشکل تان چیست ؟؟؟
مطرح نمائید دوستان راهنمایی تان میکنند .
مشکلی ندارم . من کاملا به وردپرس نسلط دارم اما الان کار یه جوری اورده که به جوملا نیاز دارم . باید کمی ادیت روی قالبم ایجاد کنم که متاسفانه اصلا جوملا بلد نیستم . یه نفر رو میخواهم که بتونه این کارا رو برام انجام بده . ممنون
مواردی که نیاز دارید برایم پ. خ کنید بررسی و پاسخ میدهم
سلام دوستان . کی میتونه کمک کنه ؟؟ انگار این دوست عزیزمون نتونستن کاری از پیش ببرن ؟؟ لطفا هر کس بلده با جوملا کار کردن رو پ.خ بده . ممنون. خیلی گلین همگی . موفق و پیروز باشید . منتظرتونم .
سلام دوستان گلم خسته نباشید . خوبین ؟
دو نفر از دوستان اومدن گفتن که متاسفانه بعد کمی صحبت کردن جواب ندادن . لطفا هر کس بلده و میتونه کمکم کنه واقعا برام پ.خ بده . خیلی اقایین .
از لحاظ شیرینی هم مشکلی ندارم . ممنون . فقط کمی سریع . ممنون .
سلام عزیز
ما رو مسخره کردی ، ما جواب دادیم ، این همه کاری که شما گفتید کسی براتون مجانی حل نمیکنه .
شیرینی میرینی هم نمیخوایم اگر میخوای سایتت درست شه باید هزینه کنی
یا علی
دوست عزیز این چه طرز برخورد هست ؟؟؟نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر می توانید مشکل دوستمان را حل کنید که راه حل را بفرمائید یا بهشون اطلاع دهید .
اگر هم قصد دریافت هزینه دارید سایت شان را درست نمائید و در پ . خ در این زمینه صحبت نمائید .
لطفا لحن صحبت خود را تغییر دهید .
با عرض سلام .
دوست عزیز بنده چندین بار در پیغام خصوصی مطالب مورد نیاز شما را مطرح کردم .
سایت شما روند کاری اش مشخص نیست . دامنه اصلی ir است اما سایت با دامنه ir باز نمی شود !
دامنه پارک شده به محض وارد کردن در مرورگر باید صفحه نصب نمایش دهد که انجام نمی شود .
در حین نصب نیز در مرحله به موردی گیر می دهد .
ایا هاست شما با جوملا سازگار است ؟
به مدیر هاست خود اطلاع دهید تا جوملا را نصب کند .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)