-
مشکل در گذاشتن اسکریپت در ماژول اچ تی ام ال
سلام
من می خوام یه اسکریپت آمار بزارم تو یه ماژول اچ تی ام ال دستی . ولی هر کاری کردم نشد
هم ادیتور رو روی ساده گذاشتم . هم اون المان های ممنوع رو حذف کردم ولی باز کد رو می زارم و سیو می کنم اون قسمت اسکریپت خود به خود حذف می شه . کدم هم تست کردم سالمه. این هم کد:
<!-- Statistics by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] --->
<script type="text/javascript" src="http://1abzar.ir/abzar/tools/stat/amar-v2.php?color=333333&bg=C0FF99&kc=888888&kadr=1&ama r=edvf-n-0cogjf7gv-npv"></script><div style="display:none"><h1><a href="http://www.1abzar.com">کد آمارگیر</a></h1></div>
<!-- Statistics by [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] --->
لطفا راهنمایی کنید ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2013 07:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
در خود ماژول دستی از گزینه html استفاده میکنید؟
کد رو امتحان کردم به درستی نمایش داده میشه !
در پناه ایزد
-
-
سلام
منم مشکل دارم
زده خروجی شخصی شده است
و نمیتونم تو اچ تی ام ال دستی چیزی وارد کنم
-
-
اینم عکسش
نمیتونم هم عکس آپلود کنم
یعنی میشه آپلود ولی دیده نمیشه
میگه شخصی شده است
خواهشا کمک کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
ببخشید پس جواب من چی شد؟؟
بله در خود ماژول دستی در ادیتور در اچ تی ام الش کد رو می زارم ! این بار اولم نیست . خیلی این کار را کردم . ولی نمی دونم این یکی چرا نشون داده نمی شه !
لطفا راهنمایی کنید (من مشکلم در 2.5 هست )
ممنون
ویرایش توسط Nasim19 : 02-22-2013 در ساعت 09:50 AM
-
-
دروود

نوشته اصلی توسط
Nasim19
ببخشید پس جواب من چی شد؟؟
بله در خود ماژول دستی در ادیتور در اچ تی ام الش کد رو می زارم ! این بار اولم نیست . خیلی این کار را کردم . ولی نمی دونم این یکی چرا نشون داده نمی شه !
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
در خود ماژول دستی از گزینه html استفاده میکنید؟
کد رو امتحان کردم به درستی نمایش داده میشه !
پست اول پاسخ شما رو دادم !
در پناه ایزد
-
-
شما جواب ندادی . یه سوال کردی منم گفتم بله !
می دونم کد درسته ! مشکل اینه که وقتی کد اسکریپت رو می زاری توی قسمت html ماژول دستی، نشون داده نمی شه!
ویرایش توسط Nasim19 : 02-22-2013 در ساعت 11:02 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
Nasim19
شما جواب ندادی . یه سوال کردی منم گفتم بله !
می دونم کد درسته ! مشکل اینه که وقتی کد اسکریپت رو می زاری توی قسمت html ماژول دستی، نشون داده نمی شه!
شما به جای اچ تی ام ال دستی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و نصب کنید بعد کد را در اون قرار دهید .
-
-
ممنون ! این مازول رو تا حالا استفاده نکرده بودم . کمکم کرد
مرسی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)