-
تنظیمات قالب به همراه با افزونه های ان
با سلام به دوستانی که در این مدت در کارهای سایتم کمکم کردن حال چون نیاز به کمی کار تخصصی در مورد تنظیمات و ویرایش قالب سایت دارم لذا عزیزانی که در ویرایش و افزودن کامپونتها و افزونه به قالب استادن در این زمینه امیدوارم مثل سابق کمک نماین قابل ذکر که من تمام افزونه ها و کامپونتهای لازم را در قسمت مدیریت اپلود کردم و دیگه اینکه این قالب و سایت برای فیلم میباشد و نیازی به تغییر سا ختار قالب نیست چون قالب خریداری شده مخصوص فیلم میباشد و بصورت بسته نصب شده
و دوستانی که تمایل دارنند با 50 تومان کارهای اماده سازی سایت را زحمت بکشند اطلاع بدنraminkho
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-12-2013 02:06 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[QUOTE=raminkho;236705]با سلام به دوستانی که در این مدت در کارهای سایتم کمکم کردن حال چون نیاز به کمی کار تخصصی در مورد تنظیمات و ویرایش قالب سایت دارم لذا عزیزانی که در ویرایش و افزودن کامپونتها و افزونه به قالب استادن در این زمینه امیدوارم مثل سابق کمک نماین قابل ذکر که من تمام افزونه ها و کامپونتهای لازم را در قسمت مدیریت اپلود کردم و دیگه اینکه این قالب و سایت برای فیلم میباشد و نیازی به تغییر سا ختار قالب نیست چون قالب خریداری شده مخصوص فیلم میباشد و بصورت بسته نصب شده در صورت رضایت از کار مبلغ افزایش میابد
و دوستانی که تمایل دارنند با 50 تومان کارهای اماده سازی سایت را زحمت بکشند اطلاع بدنraminkho
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/
دوستان عزیزی که احساس میکنن شاید در نصب و ویرایش به مشکل بربخورن خواهشا ایمیل ندن چون اگر قرار باشد هر بار نصب و ویرایش در اخر با مشکل روبرو شود و دوباره من با مرکز سرور و قالب خریداری شده تماس بگیرم تا دوباره نصب شود فکر کنم انصاف نیست با تشکر از دوستان
ویرایش توسط raminkho : 02-21-2013 در ساعت 10:15 AM
-
-
با سلام خدمت دوستان عزبزي كه تماس گرفتن كار نصب انجام شد و ممنون از شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)