با سلام
داشتم این مطلب رو می خوندم که متوجه شدم ادیتورش با پیش فرض جوملا فرق داره اگه کسی می تونه لطف کنه برام لینکش رو بزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با سلام
داشتم این مطلب رو می خوندم که متوجه شدم ادیتورش با پیش فرض جوملا فرق داره اگه کسی می تونه لطف کنه برام لینکش رو بزاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
به این ادیتور پیشرفته میگن . مراحل زیر رو طی کن
پیکربندی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG => گزینه Editor - TinyMCE را انتخاب کن و ذخیره کن
دروود
تفاوتی نداره ! فقط در حالت توسعه یافته قرار داره
مدیریت > افزونه ها > مدیریت پلاگین ها > روی حالت توسعه یافته قرار بدید
در پناه ایزد
ممنون از جوابتون ولی پیش فرض روی این گزینه هستش [سه گزینه داره : کدنگار-ساده و TINyMCE] ولی این امکانات رو ندارم که این ویرایشگر داره.نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خودم این دوتا رو پیدا کردم اگر کسی باهاشون کار کرده و مشکلی نداره بگه لطفا
اول کاری که گفتم رو بکن .پیکربندی => سایت => پیش فرض ویرایشگر WYSIWYG => گزینه Editor - TinyMCE را انتخاب کن و ذخیره کن
اگر تغییری ایجاد نشد این یه پلاگین داره با نام Editor - TinyMCE بازش کنید ( از مدیریت پلاگین )
داخل پلاگین ذکر شده اولین گزینه سمت چت نحوه عملکرد روی گزینه Extended قرار بده (گزینه سوم )
بعد برو به پارامترهای پیشرفته و اونجا هر چی گزینه هست روی پیدا یا روشن یا بلی قرار بده . از جمله : جدول ، رسانه ، شکلک و . . . .
ذخیره کن و یک مطلب ایجاد کن و از ادیتور پیشرفته لذت ببر .
علاقه مندی ها (Bookmarks)