-
فایلی که برای آپلود سایت نیاز داریم
سلام من سایتم رو تو localhost کاملا درست کردم با جوملا برای آپلود سایت آیا باید فایلایی که تو پوشه www هست رو فشرده کنم و بعد آپلود؟
یا فقط از بانک export بگیرم و اون فایل رو آپلود کنم؟
آیا لازم که تو هاست جوملا نصب کنم؟
چه وقت تو هاست باید جوملا رو نصب کرد؟
جدیدا وقتی میرم از بانکم export بگیرم وقتی دکمه go توی مرحله آخر میزنم بهم این error میده : the connection was reset
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-23-2013 06:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شبیه ساز سرور رو غیر فعال کنید و دوباره فعال کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
شبیه ساز سرور رو غیر فعال کنید و دوباره فعال کنید
در پناه ایزد
فعال و غیرفعال کردم نشد
من هرکاری می کنم نمیشه اینجوری که اینجا نوشته فقط باید configuration ویرایش کنیم ولی بازم چیزی نمیاد. من نمیدونم چع چیزی رو باید به cpanel هاستم آپلود کنم؟
-
-
تمام فایل های درون پوشه www ومپ رو باید به پوشه public_html منتقل کنید ( پیشنهاد میکنم ابتدا فایل ها رو فشرده کنید و انتقال دهید و در هاست از حالت فشرده خارج کنید )
سپس از دیتابیس خودتون در سیستم خودتون نسخه پشتیبان بگیرید و در هاست دیتابیس بسازید و پشتیبان خود را وارد کنید
حالا فایل کانفیگ رو بنا به مشخصات هاست خود تغییر دهید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
تمام فایل های درون پوشه www ومپ رو باید به پوشه public_html منتقل کنید ( پیشنهاد میکنم ابتدا فایل ها رو فشرده کنید و انتقال دهید و در هاست از حالت فشرده خارج کنید )
سپس از دیتابیس خودتون در سیستم خودتون نسخه پشتیبان بگیرید و در هاست دیتابیس بسازید و پشتیبان خود را وارد کنید
حالا فایل کانفیگ رو بنا به مشخصات هاست خود تغییر دهید
در پناه ایزد
چه جوری باید از حالت فشرده خارج کرد در هاست؟
من wamp رو فعال و غیرفعال کردم ولی باز هم export نمیگیره
-
-
برای خارج کردن فایل از حالت فشرده باید از گزینه extract در فایل منیجر هاست خودتون استفاده کنید
در اموزش نصب هست میتونید ببینید
خطایی دارید ؟ متن خطا رو قرار بدید
یه جوملا دیگه در ومپ نصب کنید ببینید از دیتابیس اون موفق میشید بکاپ بگیرید یا خیر ؟
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
برای خارج کردن فایل از حالت فشرده باید از گزینه extract در فایل منیجر هاست خودتون استفاده کنید
در اموزش نصب هست میتونید ببینید
خطایی دارید ؟ متن خطا رو قرار بدید
یه جوملا دیگه در ومپ نصب کنید ببینید از دیتابیس اون موفق میشید بکاپ بگیرید یا خیر ؟
در پناه ایزد
وقتی دکمه go توی مرحله آخر میزنم بهم این error میده : the connection was reset
فایل های بزرگتر رو چه جوری در cpanel آپلود کنیم؟
بیشترین سایزی که میتونستم آپلود کنم 90 مگابایت بود چرا از امروز 30 مگابایت شده؟
-
-
سلام
از FTP برای انتقال فایل های خودتون استفاده کنید.
این صفحه به طور تصویری آموزش استفاده از اون رو توضیح داده:
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)