-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جای ناراحتی وجود نداره !
من از شما سوال میکنم !
شما در زمینه ای کاری انجام میدید به عنوان مثال یه سایت رو راه اندازی میکنی ! راضی هستید بدون دریافت وجه یا بدون هیچ گونه عملی یا قرار دادی به دست دیگران برسه و همه استفاده کنند ؟!
اگر جواب شما بله باشه یعنی برای زحمت خودتون ارزشی قائل نیستید واگر جواب شما خیر باشه یعنی مخالف گفته های خودتون هستید !
این کار یه سو استفاده هست !!!
قالب های رایگان زیادی هست
joomla24.com
siteground.com
در پناه ایزد
با سلام مجدد
من که برای کسب درآمد این کار را انجام نمی دهم و می دانم ساخت قالب خیلی وقت گیر است و منظورم این نبود که قالب رایگان در اختیار کسی قرار دهید.
منظورم این بود که اگر کسی سوالی در مورد این نرم افزار پرسید او را راهنمایی کنیم. مگر خود شما اینجا نیستید که دیگران را اهنمایی کنید و به دیگران کمک کنید و این کار هم بسیار ارزشمند است.
و کاربری که در بالا سوال پرسیده بود از ما نخواست که تمام نرم افزار و کار با آن را برایش شرح دهیم. خود این کاربر کارها را انجام داده است. حالا که به یک مشکل در بخشی از کار برخورد کرده است
چه اشکالی دارد ما که بلد هستیم او را راهنمایی کنیم. من که شخصا در هر سایتی ببینم کسی مشکلی دارد و من پاسخ آن را می دانم بلافاصله به آن پاسخ می دهم. دلیلش هم این است که خود من بارها پیش آمده است که مشکلاتی داشته ام و دیگران به من کمک کرده اند و مطمئن هستم خود شما هم چنین اتفاقی برایتان پیش آمده است.
برایتان آرزوی موفقیت می کنم.
ویرایش توسط setaroo : 03-26-2013 در ساعت 10:43 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-26-2013 10:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)