سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل در نصب جوملا 3.0.3

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Angry مشکل در نصب جوملا 3.0.3

با سلاممن در حال نصب این ورژن بر روی سی پنل هستم و در ابتدای نصب مرحله ای که زبان انتخاب میشود قسمتی بشرح زیر وجود دارد:کنترل مراحل نصببرای نصب باید تمام گزینه های روبرو پشتیبانی شوند. در صورتی که هر یک از گزینه ها با خیر نمایش داده شوند، ممکن است برای نصب و استفاده از جوملا به مشکل روبرو شوید.و یک مورد با مشکل مواجه شده قسمت: Magic Quotes GPC تایید نشدهلطفا منو راهنمایی کنیید که چطور آن را نصب کنم.با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 7 بار در 5 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir128maleki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    با سلاممن در حال نصب این ورژن بر روی سی پنل هستم و در ابتدای نصب مرحله ای که زبان انتخاب میشود قسمتی بشرح زیر وجود دارد:کنترل مراحل نصببرای نصب باید تمام گزینه های روبرو پشتیبانی شوند. در صورتی که هر یک از گزینه ها با خیر نمایش داده شوند، ممکن است برای نصب و استفاده از جوملا به مشکل روبرو شوید.و یک مورد با مشکل مواجه شده قسمت: Magic Quotes GPC تایید نشدهلطفا منو راهنمایی کنیید که چطور آن را نصب کنم.با تشکر
    در این لینک پاسخ دادم
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از Mohadese عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)