-
به هم ریختگی قالب بعد از فعال کردن سایت
سلام بر دوستان گرامی
یه مدت سرور من دچار مشکل شده بود و از طرف میزبان برای انتقال هی قطع و وصل می شد
من هم سایت رو از حالت فعال به حالت غیر فعال تغییرش دادم
الان که دوباره فعالش کردم قالب برای کاربرا به هم ریخته نشون میده اما وقتی دوباره غیر فعال می کنم سایت رو با یوزر و پسورد ادمین که وارد میشم تا صفحه اصلی سایت رو ببینم بدون مشکله و مثل قبل داره کارش رو انجام میده
به نظرتون مشکل از کجاست؟
بعد یه سوال دیگه من اگه بخوام دوباره قالب رو راه اندازی کنم با توجه به اینکه قالب نصب آسان و با قالب جوملا هم نصب میشه مشکلی برای اطلاعاتم به وجود نمیاد؟
اونجایی که باید بهش دیتابیس معرفی کنم چه بکنم که اطلاعات رو از این دیتابیسی که الان کلی مطلب روش دارم بخونه؟
پیشاپیش از جواباتون ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-25-2013 10:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایتتان را قرار دهید
به احتمال زیاد بخاطر کش این مشکل بوجود میآید.
بعد یه سوال دیگه من اگه بخوام دوباره قالب رو راه اندازی کنم با توجه به اینکه قالب نصب آسان و با قالب جوملا هم نصب میشه مشکلی برای اطلاعاتم به وجود نمیاد؟
اونجایی که باید بهش دیتابیس معرفی کنم چه بکنم که اطلاعات رو از این دیتابیسی که الان کلی مطلب روش دارم بخونه؟
این کار را انجام ندهید .
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از پاسختون
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
این کار را انجام ندهید .
یا حق.
نمیشه این کارو کرد که من فایل configuration.php که تو هاست هست رو دانلود کنم
یه دیتابیس بسازم و موقع نصب جوملا دیتابیس جدید رو بهش بدم بعد از اینکه نصب تموم شد فایل configuration.php که دانلود کردم رو جایگزین کنم که با این کار اطلاعات دیتابیس قدیم بیاد روی جوملا جدید؟
-
-
صبح که پست بالا رو گذاشتم سایتم خوب شد و بدون به هم ریختگی کار میکرد اما دوباره بعد از ظهر همینجوری شد
نمیتونه برای انتقال های زیاد میزبان سرور باشه؟اگه آره چرا بعضی موقع ها خوب کار می کنه ؟ چرا وقتی افلاینه بدونه مشکله؟
ممنون
-
-
با سلام
با توجه به گفته های شما لطفا این موارد را از مدیر سرور جویا شوید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
MiladTiTaN
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسختون
آدرس سایت
نمیشه این کارو کرد که من فایل configuration.php که تو هاست هست رو دانلود کنم
یه دیتابیس بسازم و موقع نصب جوملا دیتابیس جدید رو بهش بدم بعد از اینکه نصب تموم شد فایل configuration.php که دانلود کردم رو جایگزین کنم که با این کار اطلاعات دیتابیس قدیم بیاد روی جوملا جدید؟
خب من این کار رو کردم و بدون مشکلی برای اطلاعاتم ایجاد بشه کار کرد
----------------
با اینکه من بسته نصبی رو کلا از اول نصب کردم باز هم تو حالت آفلاین قالب بدون مشکل بود اما همین که از حالت آفلاین به حالت آنلاین تغییرش دادم باز همون مشکل به هم ریختگی رو داشتم
با مدیر هاست صحبت کردم گفت شاید جوملا این مشل رو داره
گفت از دوستان اهل فن جوملا بپرس که چه فانکشن هایی باید توی تنظیمات هاست ران بشه که جوملا بدون مشکل کار کنه
از دوستان کسی از این اطلاعی داره؟
سایتم یه مدتی به دلیل همین مشکل آفلاینه ممنون میشم اگه یکم زودتر از همیشه جواب بدید
ممنون از دوستان
-
-
با اینکه من بسته نصبی رو کلا از اول نصب کردم باز هم تو حالت آفلاین قالب بدون مشکل بود اما همین که از حالت آفلاین به حالت آنلاین تغییرش دادم باز همون مشکل به هم ریختگی رو داشتم با مدیر هاست صحبت کردم گفت شاید جوملا این مشل رو داره گفت از دوستان اهل فن جوملا بپرس که چه فانکشن هایی باید توی تنظیمات هاست ران بشه که جوملا بدون مشکل کار کنه از دوستان کسی از این اطلاعی داره؟ سایتم یه مدتی به دلیل همین مشکل آفلاینه ممنون میشم اگه یکم زودتر از همیشه جواب بدید ممنون از دوستان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)