سلام چظوری میتونم این نوشته Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH رو از بخش محصولات جوم شاپینگ حذف کنم، هر کاری کردم نشد...![]()

سلام چظوری میتونم این نوشته Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH رو از بخش محصولات جوم شاپینگ حذف کنم، هر کاری کردم نشد...![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ساده ترین راه این است که در css قالبتون این کد رو اضافه کنید:
#mxcpr{
display: none !important;
}
سلام دوست عزیز ممنون از نظرتون خیلی وقته گیره این سوالم کسی هم حواب درستی بهم نداد خواهش میکنم ساده تر بگید کجا باید این کد رو پیدا کنم آدرس فایل css کجاست؟
سلام
نیازی نیست چیزی رو پیدا کنید.
این کد رو در انتهای css قالبتون وارد کنید. همین:-)
خوب من مشکلم همینه که نمیدونم css که باید اینو داخلش وارد کنم کجاست ؟
جوملا نصب کردم و جوم شاپینگ رو روی وملا جستجو فایل css کردم بیش از 100 تا فایل css پیدا شد...![]()
مسیر رو بهتون مگم:
اول روت جوملا
بعد پوشه templates
بعد پوشه قالبتون
بعد پوشه css
بعد template.css اگر نبود joomla.css اگر نبود system.css و اگر نبود اسم یکی از فایل های موجود در پوشه css رو باز کنید هر کدوم که شد!)
و در نهایت این کد رو در یکی از اون فایل هایی که گفتم ویارد کنید. هر کدوم که شد!
ببخشید یه سوال دیگه من روی جوملام جوم شاپینگ نصب کردم الان اگه بخوام سفارش قالب بدم باید بگم قالب جوملا میخوام یا جوم شاپینگ؟
سلام عالی بود بار اول رو فایل joomladefaults.css تست کردم جواب داد مرسیـــــــــــــــــــــ ــ![]()
سلام. خدارو شکر که حل شد d:
باید به طراح بگید که قالبی رو برای جوملا طراحی کنه که این کامپوننت هم با اون قالب همخونی داشته باشه. یعنی باید برای جومشاپینگ هم فایل های فالب رو ویرایش کنه.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)