سلام دوستان.من تازه کار هستم برای ویرایش تبلیغات جوملا 2.5 در بخش مدیریت جوملا چطور باید عمل کنم
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]

سلام دوستان.من تازه کار هستم برای ویرایش تبلیغات جوملا 2.5 در بخش مدیریت جوملا چطور باید عمل کنم
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام عزیز ، اون با چشم تبلیغات نبین ، زحمت کشیدن براتون فارسی کردن حق هم دارن بنویسن - در همه سایت ها هست تنها سایت شما نیست .
کسی ناسپاسی نکرده عزیز برای یکی سایت زدیم اینو خونده گفته این رایگانه چرا از ما پول سایت گرفتی . شر شده برام فقط همین.خواستم کمک بگیرم مشکلم حل بشه.وگر نه قدر دان همه دست اندر کاراش هم هستم
با عرض سلام .
اموزش حذف حق کپی رایت در انجمن مجاز نیست . اما چون شما می فرمائید چنین مشکلی دارید و اکثرا طراحان جوملایی این مشکل را دارند روش کار در زیر ذکر میشود :
حذف فوتر و نوشته joomla 2.5.7
در این مرحله لازمه 3تا فایل ویرایش بشه به شکل زیر :
فایل اول :
administrator/templates/bluestork/login.php
شما در این فایل نوشته joomla2.5.7 ندارد پس اینجا ما یه خط کمتر حذف میکنیم
فایل رو در ادیتور باز کنید و اخرای فایل این کد رو به صورت کامل حذف کنید
<p class="copyright">
اگر یکم در حد مبتدی هم php بلد باشید میتونید با تغییر کد فوتر دلخواهتونو نمایش بده
فایل دوم :
administrator/templates/bluestork/index.php
دنبال کد زیر بگردید:
کد PHP:
<p class="copyright">
و کد رو حذف کنید.
فایل سوم :
کد PHP:
administrator/templates/bluestork/cpanel.php
همان موارد قبلی را بر روی فایل بالا اعمال نمائید و دیگر خبری از فوتر نخواهد بود .
ویرایش نوشته های صفحه لاگین مدیریت
فایل زیر رو در این مسیر باز کنید و نوشته ها رو هر طور دوست دارید تغییر بدید :
administrator/language/fa-IR/fa-IR.com_login.ini
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)