-
تعیین سطح دسترسی برای مدیران سایت
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان ، فرض کنید بخواهیم فردی رو به عنوان مدیر سایت معرفی کنیم که بتواند وارد بخش مدیرت جوملا شود اما این مدیر لازم هست فقط به یک کامپوننت خاص دسترسی داشته باشد و بخش های دیگر مثل دسترسی به کاربران و دسترسی به مطالب و دسترسی به کامپوننت های دیگر و... به روی او بسته است چه طور باید چنین کاری رو انجام داد
از دوستان عزیزم خواهش مندم راهنماییم کنید
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2013 01:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
می تونید یک گروه کاربری ایجاد کنید و کاربر رو به اون گروه کاربری مرتبط
در تنظیمات (انتخاب ها) کامپوننت کامپوننت مورد نظر به گروه کاربری مجاز کنید.
آموزش زیر رو مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
تعیین سطح دسترسی برای مدیران سایت
با سلام
از اینکه پاسخ دادید کمال تشکر و قدردانی رو دارم
من کاری که شما گفتید رو انجام دادم و جواب هم گرفتم
اما یه کامپوننت دارم که وقتی واردش میشم گزینه ای به نام انتخاب ها ندارم که بتونم براش سطح دسترسی تعیین کنم اسم این کامپننت jcomment هست.
چه طور میتونم برای این کامپننت سطح دسترسی تعیین کنم که فقط یک مدیر خاص به آن دسترسی داشته باشه وقتی که وارد بخش مدیریت میشه و مدیران دیگه نتونن به آن دسترسی پیدا کنن.
فکر کنم با دست بردن در دیتا بیس بشه این کار رو کرد.
نمیدونم لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر.
ویرایش توسط ice man : 03-04-2013 در ساعت 04:48 PM
-
-
سلام
دوست عزیز اگر وارد کامپوننت بشید و در آنجا گزینه تنظیمات را انتخاب کنید، تبی خواهید دید با عنوان «سطوح دسترسی» در این بخش می توانید گروه کاربری خود را انتخاب کنید.
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
من قصد دارم برای یک مدیر این سطح دسترسی رو قرار بدم که وقتی وارد بخش مدیریت جوملا میشه از منوی کامپوننت ها ، کامپوننت jcomment رو ببینه اما مدیر دیگه وقتی وارد بخش مدیریت جوملا میشه نتونه اون رو ببینه
این کاری که من برای این کامپننت میخوام انجام بدم با راهنمایی دوست عزیزم آقای خوانساری نمیشه.
نظر خودم اینه که از طریق دیتا بیس این کار رو انجام بدم . دوستان لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)