سلام
من سایت رو از جوملا 2.5 به 3 ارتقاع دادم و حالا وقتی میخوام تصویری رو ضمیمه متن بکنم بعد از ذخیره مطلب آدرس تصویر رو تغییر میده و تصویر نمایش داده نمیشه .
لطفا میکنید راهنمائیم بکنید

سلام
من سایت رو از جوملا 2.5 به 3 ارتقاع دادم و حالا وقتی میخوام تصویری رو ضمیمه متن بکنم بعد از ذخیره مطلب آدرس تصویر رو تغییر میده و تصویر نمایش داده نمیشه .
لطفا میکنید راهنمائیم بکنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
فکر کنم سوالم کمی نامفهوم بود که جوابی هنوز نگرفتم .
داخل ادیتور وقتی آدرس عکسی رو میدم بطور مثال بدین شکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تصویر داخل ادیتور نمایش داده میشه ولی وقتی ذخیره رو میزنم آدرس خودبخود تغییر میکنه و این شکلی میشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که باعث میشه تصویر نشون داده نشه .
از ادیتورهای دیگه هم استفاده کردم ولی تغییر نکرد و اونها هم همین مشکل رو داشتن و در حال حاظر هم از ادیتور tinymce استفاده میکنم
بنده هم یک سوالی داشتم و آن اینکه فونت رو میشه عوض کرد اما رنگ فونت رو عوض نمیکنه قبل از ارتقاء هم همینطور بود اشکال از کجاست؟
دروود
برای تغییر رنگ فونت باید به سراغ فایل اصلی css قالب خودتون برید
در پناه ایزد
سلام
من یه مشکل دارم و تازه دارم با جوملا کار میکنم مشکل من اینه که واسع جوملا قالب طراحی کردم الان میخوام مطلب تو بخش کانتکت بذارم رو همه صفحه ها اعمال میشه مثلا مطلبی که رو page درباره میخوام نمایش بشه نمایش نمیشه ولی رو صفحه اصلی نمایش داده میشه بنظر شما مشکل من چیه؟
پشت مشابه وجود داره که اگه مطالبی که مشکل شما هست رو بصورت درست در قسمت بالا > سمت چپ فروم search کنید حتما جواب میگیریدنوشته اصلی توسط m1987_66 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
----------------------------------------
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من تازه کار با جوملا رو شروع کردم
یکی از مطالب سایت در حال معلق قرار گرفته و نمی دونم چطور باید از حالت معلق بیرون بیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
لطفا داخل این موضوع، فقط همین موضوع رو سوال کتید و سوال های دیگر رو در تاپیک های مجزا بپرسید.
سلام،نوشته اصلی توسط mottaghi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
%22 به معنای علامت کوتیشن (") بعد از اعمال url_encoding است. حالا برسیم به این که این مشکل از کجا ناشی شده است و چه کار کنیم.
1) اول مرورگرتون رو تغییر بدید تا ببینید وضعیت تغییر می کنه یا نه.
اگر نشد
2) ادیتورتون رو تغییر بدید تا ببینید درست میشه یا نه.
اگر نشد
3) بررسی کنید ببینید تابع magic quotes در سرور شما فعال هست یا نه، اگر هست باید غیرفعالش کنید.
اگر نشد
4) در تنظیمات پلاگین اکثر ویرایش گر ها، گزینه ای برای استفاده از ' یا " در استفاده از کدها هست، باید اون رو به ' تغییر بدید. (احتمال میدم، شایدم نباشه)
محتمل ترین گزینه رو 3 می دونم.
یاد بگیرید و به دیگران بیاموزید
پیروز باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)