سلام
من نیاز به کمک دارم میخوام روی عکسهای اسلاید شو در جوملا بتونم متن بنو.یسم اما چطوری واقعا نیاز دارم کمکم کنید کدشو میخوام
ممنون

سلام
من نیاز به کمک دارم میخوام روی عکسهای اسلاید شو در جوملا بتونم متن بنو.یسم اما چطوری واقعا نیاز دارم کمکم کنید کدشو میخوام
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
ماژول اسلایدر شما یا قابلیت درج متن بر روی تصاویر را دارد که باید آن را از بخش مدیریت ماژول تنظیم کنید و یا این قابلیت را ندارد که در این صورت شما باید ماژول دیگری را نصب کنید.
میشه بیشتر راهنمایی کنید اون ماژول چیه از کجا بیارم چطوری نصب کنم من فقط نیاز فوری دارم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با سلام .
اصولا فارسی نشده است اما اگر در نت جستجو کنید می توانید فارسی شده است را پیدا کنید .
لگو شرکت تان را می توانید بر روی عکس با فتوشاپ قرار دهید سپس عکس را در افزونه قرار دهید .
موفق باشید .
BT SlideShow یکی از بهترین گزینه هاست البته دونسخه رایگان و تجاری داره و امکاناتش بسیار عالی هست
موفق باشید
با سلام
اینم ببین شاید بکارت بخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم رایگان داره هم تجاری
قیمت تجاری چنده؟
تو سایتش زده دیگه !
سلام دوستان
کسی اینجا میدونه که روی یه عکس چطور میشه فایل قرار داد که وقتی روی عکس میزنی اون فایل دانلود بشه؟
قابل توجه که میخوام فایل از روی هاست خودم دانلود بشه ؛ نمیخوام جایی اپلود کنم به عکس لینک بدم.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)