-
در خواست مازول پاپ آپ
با سلام به دوستان
من یک ماژول پاپ آپ می خوام که برای هر آی پی فقط یک بار نمایش داده بشه
به عنوان مثال وقتی که بر روی صفحه ای تنظیمش می کنی فقط با ورود به ان صفحه نمایش داده بشه و اگر صفحه رفرش شد دوبتره نمایش داده نشه ( اگر این امکان رو هم داشته باشه که فقط برای کاربرانی باشه که ثبت نام نکردند نمایش داده بشه که خیلی بهتره )
قبلا همچین چیزی رو تو سایت موسسه محک دیده بودم که اونم با جوملا بود
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-18-2012 02:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
به عنوان مثال وقتی که بر روی صفحه ای تنظیمش می کنی فقط با ورود به ان صفحه نمایش داده بشه و اگر صفحه رفرش شد دوبتره نمایش داده نشه ( اگر این امکان رو هم داشته باشه که فقط برای کاربرانی باشه که ثبت نام نکردند نمایش داده بشه که خیلی بهتره )
مشکلی برای این موضوع نیست
شما میتوانید با تنظیمات نمایش در ماژول این کار را به هر صفحه ای که میخواهید تخصیص دهید.
من یک ماژول پاپ آپ می خوام که برای هر آی پی فقط یک بار نمایش داده بشه
ولی برای این مورد چیزی ندیدم.
یا حق.
-
-
درود
لیست افزونه های پاپ آپ و آیفریم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای مثال:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید.
-
-
میشه نمونه ای رو معرفی کنید که فقط برای افرادی که عضو سایت نیستند نمایش داده بشه !
متشکر
---
من می خوام پیغام ثبت نام رو برای افرادی که وارد سایت می شن نمایش بدم , از مازولی که در حال حاضر دارم استفاده می کنم این پیغام رو برای همه کاربران نشون می ده حتی افرادی کع ثبت نام کرده اند !
لطفا راهنمایی کنید
متشکر
ویرایش توسط mersad : 02-26-2013 در ساعت 10:11 AM
-
-
دروود
انتخاب با شما !
در پناه ایزد
-
-
هر موردی که شناساییش برای گوگل سخت باشه یا غیر ممکن خوب تاثیر خوبی در سئو نداره
مثل فلش - پاپ اپ و ...
در پناه ایزد
-
-
من نمی خوام که برای هر صفحه اینکار رو انجام بدم بلکه فقط برای کاربری که هنوز در سایت ثبت نام نکرده نمایش داده بشه و بعد از اینکه در سایت ثبت نام کرد دیگه ماژول پاپ آپ نمایش داده نشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)