چه طوری می تونم یه قالب نصب کنم ؟

چه طوری می تونم یه قالب نصب کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
برای نصب قالب باید فایل قالب مد نظر که به صورت زیپ شده است را از طریق بخش مدیریت جوملا، از منوی افزونه ها -> مدیریت افزونه ها و از بخش «بارگذاری فایل بسته نصبی» آن فایل زیپ را انتخاب کنید.
با سلام
من این کار را از سه روش که در قسمت نصب افزونه ها بود انجام دادم اما هیچ عکس العملی برای موفقیت نصب نشان نداد مشکل کار کجاست ؟
قالب آسمان برای جوملا 2.5 بود
دوست عزيز يه قالب ديگه رو امتحان كن. و يا اينكه بعد از نصب همون قالبت برو قسمت قالبها ببين اسم قالب جديدت هس يا نهنوشته اصلی توسط iamin [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام. من به تازگی جوملا 2.5 امیر کبیر را نصب کرده ام. برای تعویض قالب چه کار باید انجام بدم؟ ممنون میشوم اگر سریع و جامع پاسخ دهید.
برو تو قسمت مديريت قالبهات و قالبي رو كه ميخواي كنارش تيكش رو بزن و بعد از نوار ابزار پيشفرض رو انتخاب كن تا تغيير پيدا كنه بعد ماژولهاتو براي موقعيتهاي قالب جديدت اعمال كن.نوشته اصلی توسط salaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
سلام
آقا من هرچی قالب جومینا 2.5 میگیرم هیچ کدوم از 3 روش جواب نمیده و پیغام میده <لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد را مشخص کنید>
همه پوشه ها رو هم انتخاب کردم ولی چواب نمیده
چه کنم؟؟؟
فايلت بايد zip شده باشه. و تنها حاوي قالبت باشه و نه حاوي ماژول اين چيزا. مطمئن باش كه در داخل قالبت يه فايل xml به نام instaler وجود داره. ممكنه شما قالب يه بسته رو كپي بگيرين و بخواين نصبش كنين كه در اين صورت چون پوشه فايل XML به نام instaler نداره پس نميتونه نصب كنه.
ممنون از morteza_max و محمد محسنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)