-
دکمه گوگل پلاس وعکس اشاره به گوگل پلاس
باسلام وخشته نباشید
من گوگل پلاس از این سایت دانلود کردم دربالای دکمه یک عکس دلخواه گذاشته میشود مثال این عکس 
الان من هم میخواستم این جوری درست کونم ولی عکس یا خط اشاره به دکمه با همراه زمینه نشون میدهد مثل 
عکس با فتو شاپ کار کردم بیدون زمینه با فرمت فینگ سیو کردم الان راه حل چیه تا زمینه عکس علامت یا اشاره به دکمه ایجاد کونم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-08-2013 05:07 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
فکر کنم منظور این بود که می خواهید تصویر فلش را بدون زمینه کار کنید. در این صورت باید در برنامه فتوشاپ و یا هر برنامه ی گرافیکی دیگری ابتدا زمینه را حذف کنید(که البته در فتوشاپ بعد از پاک کردن زمینه، زمینه بصورت شطرنجی نمایش داده می شود) بعد از حذف زمینه فایل را با پسوند png ذخیره کنید.
-
-
باسلام وخسته نباشید
همین کار در ابتدا کردم در سکرین بیدون زمینه نشون میدهد وبااپلود کردن تو سایت با زمینه نشون داده میشود مثل این سایتم شما عکس منو سیو کنید تا برای شما معلوم شود ممنون منتظر هستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط matensarvari : 03-09-2013 در ساعت 08:11 AM
دلیل: لینک گذاشتم
-
-
با سلام
دوست عزیز در فایل css شما برای تصویر background و حتی سایه و کادر انتخاب شده است. شما اگر آنها حذف کنید درست می شود.
به خط 546 رجوع کنید
ویرایش توسط خوانساری : 03-09-2013 در ساعت 08:12 PM
-
کاربر مقابل از خوانساری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
باسلام دوست عزیزم
546 یعنی کجا مراجعه کونم اگر با توضیع بیان کنید بسیار ممنون میشم تشکر ؟
-
-
سلام
منظور خط 546 فایل css قالب شما بود. آدرس این فایل در زیر آمده است:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
اگر آن کد برام کافی کنید. ودر اینجا بزارید تا کدام قسمت حذف کونم ممنون میشم ؟
-
-
سلام
اقا ببخشید منتظر هستم ؟؟؟
-
-

نوشته اصلی توسط
matensarvari
باسلام دوست عزیزم
546 یعنی کجا مراجعه کونم اگر با توضیع بیان کنید بسیار ممنون میشم تشکر ؟
سلام
در چند مطلبی که نوشته اید کلمه کنم را اشتباها کونم نوشته اید که حیفم آمد این اشکال املایی را ببینم و راهنمایی نکنم.
-
-
بلی ها من با زبان فارسی مشکیل دارم چون زبان من (پشتو) هست البته این مشکیلات میاید !!!!!!!!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)