دوستان عزیز من چطوری میتونم جای موقعیت ها رو تو یه قالب ببینم که مثلا موقعیت 1 تا 10 کجا قرار میگیرن؟؟ بعد اینکه من ماژول اس ام اس رو نصب کردم ولی هرکار میکنم نمیتونم تو سایتم ببینمش ، چیکار کنم که تو سایتم نشون داده بشه.؟؟

دوستان عزیز من چطوری میتونم جای موقعیت ها رو تو یه قالب ببینم که مثلا موقعیت 1 تا 10 کجا قرار میگیرن؟؟ بعد اینکه من ماژول اس ام اس رو نصب کردم ولی هرکار میکنم نمیتونم تو سایتم ببینمش ، چیکار کنم که تو سایتم نشون داده بشه.؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلامنوشته اصلی توسط m2sali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به قسمت : افزونه ها>مديريت قالب>از قسمت بالا گزينه انتخابها رو كليك كرده ، و در صفحه باز شده : پيش نمايش موقعيت ماپول رو بر روي فعال قرار دهيد.
و در نهايت براي ديدن موقعيت هاي يه قالب به انتهاي آدرس سايتتون عبارت زير رو اضافه بفرمائيد:
موفق باشيدکد:/?tp=1
دوست عزیز ممنون از پاسخت.من هرکار میکنم باز ماژولم نمایش داده نمیشه. من یه کم مبتدی هستم. میشه بیشتر راهنماییم کنین؟؟؟
سلامنوشته اصلی توسط m2sali [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تنظيماتي كه عرض كردم ، بازم نشد!؟
آدرس سايتتون رو محبت كنيد
موفق باشيد
من رو لوکال نصب کردم. یه طرح کلی میخوام از محل قرارگیری پوزیشنا در قالب. چیکار کنم؟؟
سلام
خسته نباشید
من هم مثل این دوستمون با این خطا مواجه شدم موندم معطل
لطفا راهنمایی نمایید
.
.
.
هشدار
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/bazarir/public_html/tmp/install_51560502ebd60
JFolder: :پوشه: مسیر پوشه یافت شد. فایل: /home/bazarir/public_html/tmp/install_51560502ebd60
JFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home/bazarir/public_html/tmp/install_51560502ebd60
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
سلام دوست عزيز
ببينيد با مطالعه مقاله زير مشكلتون حل ميشه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
دوست عزیز سلام
لطفا کل تاپیک را مطالعه کنید راه حل هایی گفته شد را بررسی نمایید
در ضمن از تایپ بصورت فینگلیش خودداری نمایید.
یا حق.
با سلام
من هم همین مشکل رو دار
همه مراحل بالا رو هم امتحان کردم ولی بازم نمیشه
یه سوال داشتم
اگه تنظیمات ftp بسته باشه ولی سطح دسترسی دو پوشه tmp و logs رو به 777 تغییر بدم میشه افزونه نصب کرد؟
البته واسه من که با این روش هم نمیشه
سلام
تنها این دو پوشه کافی نیست.
باید دید افزونه مورد نظر از چه نوعیست و کجا نصب میشه و بر اون اساس فولدر ها را قابل نوشتن کرد
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)