سلام دوستان
من دنبال يه ماژول اسلايد شو به زبان فارسي هستم اگه سراغ دارين لينكشو برام بذارين يا صفحه آدرسشو بذارين. ممنون![]()

سلام دوستان
من دنبال يه ماژول اسلايد شو به زبان فارسي هستم اگه سراغ دارين لينكشو برام بذارين يا صفحه آدرسشو بذارين. ممنون![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
اسلاید شو ها عموماً نیازی به فارسی و انگلیسی ندارند !
در انجمن جستجو کنید موارد هست ! در بخش افزونه های جوملا فارسی هم موجود هست
در پناه ایزد
با سلام
اسلایدر های متنوع و زیادی وجود دارد و با یک جستجوی ساده به راحتی اسلایدر مورد نظر خود را پیدا می کنید.
بله دوست عزيز منم اسلايدر هاي زيادي رو پيدا كردم ولي متاسفانه همشون انگليسي بودند. من دنبال يه اسلايدر فارسي ميگردمنوشته اصلی توسط خوانساری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
معمولا اسلایدرها تفاوتی نمی کند که فارسی، کوردی و یا ترکی باشند!!
دوستان ممنون خودم يكيشو پيدا كردم و ترجمش كردم... آخه تو فارسي بهتر ميشه تنظيمات رو انجام داد . مخصوصا واس من كه تازه كارم
با سلام .
توصیه میکنیم از اسلاید شو فلش استفاده نکنید چون اصولا همه کاربران فلش را بر روی سیستم و مروگر خود نصب ندارند . اما مقاله زیر به شما کمک می کند :
امروز نیز با یکی دیگر از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در خدمت شما دوستان هستیم .
امروز قصد داریم یک وب سایت بسیار کاربردی را به شما معرفی کنیم .
متن کامل مقاله را در زیر مطالعه نمائید :
اسلایدشو مجموعه ای از چند تصویر می باشد که با ساختار و نظمی تعریف شده تصاویر را به صورت اسلاید به اسلاید نمایش داده و معمولا" قابلیت هدایت نمایش از سوی کاربر را دارا می باشد. یکی از راه های متداول نمایش تصاویر در صفحات وب با موضوعات مختلف از قبیل محصولات، خدمات، تصاویر خبری، تصاویر جدیدترین کالاها یا فروش ویژه در سایت های فروشگاهی و مواردی از این دست ، نمایش به صورت اسلایدشو می باشد. در اسلایدشو حرکت تصاویر می تواند توسط کاربر کنترل و هدایت شود یا با ترتیبی مشخص به صورت خودکار در صفحه اجرا گردد . اسلاید شو ها از ساختارهای بسیار ساده تا طرح های پیچیده تر طراحی می شوند.
از ویژگی های نمایش تصاویر به صورت اسلاید شو می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- قابلیت استفاده از افکت های زیبا در نمایش
- نمایش تعداد زیادی تصویر در حداقل فضا و قابلیت استفاده آن در قسمت های مختلف صفحه
- پایین آمدن حجم صفحه کلی صفحه و بارگذاری بهتر تصاویر
- مناسب برای طراحی بخش هایی که توجه بیشتری را از سوی بازدیدکنندگان نیاز دارد.
با این مقدمه به معرفی یکی از بهترین سایت های ارائه دهنده این ابزار خواهیم پرداخت . وب سایت فلش گالری یک وب سایت جامع و کامل در زمینه ارائه اسلاید شو های زیبا می باشد .
از مزیت های مهم این سایت می توان به ارائه اسلاید ها شو های زیبا و خروجی آنها به چند شکل اشاره کرد .
از جمله خروجی های اسلایدشو این سایت مروبط به افزونه های جوملا ، پلاگین وردپرس ،فلش کامپوننت و فایل های فلش (SWF ) اشاره کرد .
طبیعتا این وب سایت کمک بسزائی به طراحان سیستم های مدیریت محتوا از جمله جوملا و وردپرس خواهد کرد .
با استفاده از اسلایدشو های حرفه ای این سایت وب سایت خودتان را زیباتر کنید !
لینک وب سایت = [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منبع = [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - گروه طراحی ایکس سایت ساز - طراحی حرفه ای وب سایت - سامانه پیام کوتاه
101 اسلایدشو فلش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اسلاید شو فلش واسه سئو هم مناسب نیست .. دیر لور میشه ... ممکنه ***** هم بشین
ماژول اسلاید شو تصاویر ImageSlideShow خوبه
علاقه مندی ها (Bookmarks)