سلام بچه ها من توی این قسمت گیرم میشه بگین چطور یه پایگاه داده بسازم.![]()

سلام بچه ها من توی این قسمت گیرم میشه بگین چطور یه پایگاه داده بسازم.![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
خوش اومدی به انجمن جوملا فارسی .
اگه اولین باره با جوملا روبه رو می شوید ، توصیه میکنم کتاب راهنمای جوملا رو دانلود و مطالعه فرمایید .
برای ساخت دیتابیس هم می تونید از لینک زیر استفاده کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
منم اولین باره که دارم از جوملا استفاده می کنم...
بعد از نصب wampserver وقتی phpmyadmin رو انتخاب می کنم، پیغام میده که اجازه دسترسی ندارم ! چه کار می تونم انجان بدم؟ ممکنه راهنماییم کنید... !
ممنون میشم اگه لینکه دانلود این کتاب رو هم بزارید.
این مشکل رفع شدنوشته اصلی توسط rahas [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حلش...
برید به c:\wamp\alias\phpmyadmin.conf و فایل رو با یه ادیتور متنی باز کنید (مثل نوت پد)
این کد رو پیدا کنید:
Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory>
قسمتی که قرمز رنگ کردم رو پاک کنید. (Deny from all)
wamp رو ریست کنید.
الان یه مشکل جدید پیش اومد... بعد این مرحله ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) موقع باز کردن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دوباره همین خطا رو میده که شما اجازه دسترسی ندارید !!![]()
![]()
salam
moshkele dovomet hal shod??????
chetor?
mishe rahnamaaaee koni
merc
سلامنوشته اصلی توسط elahe65 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
طبق راهنمای آموزش ساخت پایگاه داده(دیتا بیس) من دیتابیس ساختم ولی در راهنمایی که گفته بودید قسمتی هست به نام add user to database ولی من در هاست خودم و همچنین پس از ساخت دیتا بیس چنین چیزی رو پیدا نکردم
اکنون در مرحله ی دوم نصب جوملا 3 هستم که با این مشکل مواجه هستم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.![]()
با سلام خدمت دوستاننوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق راهنمای آموزش ساخت پایگاه داده(دیتا بیس) من دیتابیس ساختم ولی در راهنمایی که گفته بودید قسمتی هست به نام add user to database ولی من در هاست خودم و همچنین پس از ساخت دیتا بیس چنین چیزی رو پیدا نکردم
اکنون در مرحله ی دوم نصب جوملا 3 هستم که با این مشکل مواجه هستم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
بعد از نصب باید mysql رو فعال کرده باشید
دروود
یوزری که ساختید رو به دیتابیس اضافه کردید و دسترسی های کامل رو دادید ؟
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)