-
خطا های مدیریت جمولا
با سلام این خطا ها اجازه دسترسی به سایت رو نمی دن چه جوری باید مشکل رو حل کنم؟؟
ممنونم:::
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/my accont /public_html/plugins/system/jhackguard/jhackguard.php on line 56
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/my accont/public_html/plugins/content/jm_css3effects/jm_css3effects.php on line 58
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-14-2013 11:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از مدیریت پلاگین ها jhackguard رو حذف کنید تا سایت بالا بیاد .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از مدیریت پلاگین ها jhackguard رو حذف کنید تا سایت بالا بیاد .
ممنونم اما اصلا اجازه دسترسی به بخش مدیریت رو نمی ده تا بتونم حذفش کنم با filezilla نمیتونم کاری کنم یا از قسمت فایل منیجر هاست کاری منم که پلاگین رو غیر فعال کنم؟؟
-
-
با سلام مجدد
مشکلم حل شد
به عنوان یه ترفند ابتکاری (البته با اجازه اساتید) می گم چیکار کردم:
با filezilla به مسیر خطا رفتم و پوشه ی jhackguard رو به دسکتاپ کپی کردم و پوشه رو از هاست پاک کردم مدیریت سایتم باز شد بعد به مدیریت امکانات رفتم و پلاگین مورد نظر رو پیدا کردم بعد که دگمه ی حذف رو زدم ارور داد که مورد یافت نشد بنابراین پوشه رو از دسکتاپ با filezilla بر گردوندم به محل اولیه نصبش و دوباره پاک کردن رو زدم و با موفقیت پاک شد
-
-

نوشته اصلی توسط
panjerehms
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنونم اما اصلا اجازه دسترسی به بخش مدیریت رو نمی ده تا بتونم حذفش کنم با filezilla نمیتونم کاری کنم یا از قسمت فایل منیجر هاست کاری منم که پلاگین رو غیر فعال کنم؟؟
با سلام مجدد
مشکلم حل شد
به عنوان یه ترفند ابتکاری (البته با اجازه اساتید) می گم چیکار کردم:
با filezilla به مسیر خطا رفتم و پوشه ی jhackguard رو به دسکتاپ کپی کردم و پوشه رو از هاست پاک کردم مدیریت سایتم باز شد بعد به مدیریت امکانات رفتم و پلاگین مورد نظر رو پیدا کردم بعد که دگمه ی حذف رو زدم ارور داد که مورد یافت نشد بنابراین پوشه رو از دسکتاپ با filezilla بر گردوندم به محل اولیه نصبش و دوباره پاک کردن رو زدم و با موفقیت پاک شد
-
-
اق شرمنده اما این ارور هنوز حل نشده فک کنم این پلاگین رو هم خراب کرده مدیریت اومد اما سایت این ارور رو میده چیکار کنم؟؟
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/my accont/public_html/plugins/content/jm_css3effects/jm_css3effects.php on line
-
-
نصب و حذف => پلاگین ها => jm_css3effects رو حذف کن .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)