-
مشکل در بروزرسانی جوملا
سلام
من جوملا 2.5.9 رو از همین سایت گرفتم و روی سایتم نصب کردم ولی به دلیل مبتدی بودن اشتباهی از قسمت بروز رسانی روی پاک کردن کش کلیک کردم تا اگه نسخه جدید وجود داره پیدا بشه، حالا ورژن جوملا به 2.5.4 اومده!
توی صفحه اصلی مدیریت وقتی روی بروزرسانی کلیک میکنم و کپی مستقیم فایلها... و بروز رسانی رو میزنم مینویسه:
دانلود بسته بروزرسانی با خطا مواجه شد
از مدیریت افزونه ها هم وقتی میرم مینویسه:
ناتوان در یافتن بسته نسبی
چطوری اقدام کنم؟
مثل نصب جوملا از هاست برم و بسته آپدیت رو بریزم؟
اطلاعاتم اینجوری پاک نمیشه!؟
قبلش باید بکاپ بگیرم؟
+
توی هاست دو تا فایل هست واسه بکاپ:
یکی .tar با حجم 130 مگابایت
یکی .sql.gz با حجم 130 کیلو بایت
کدومش درسته؟ کدوم رو باید بکاپ بگیرم؟
من چیز خاصی رو سایتم نریختم چرا حجمش اینقدر بالاست؟
طبیعیه!؟
خواهشا کامل جواب بدین!
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-13-2013 08:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آخرین نسخه جوملا 2.5 رو از سایت joomla.org دریافت و از طریق نصب افزونه ها نصب کنید. سپس یک بسته کامل جوملا فارسی رو روی جوملای نصب شده خودتون اکسترکت کنید و پوشه installation رو حذف کنید.
جوملای شما به آخرین نسخه بروز رسانی خواهد شد. اگر جوملای خودتون رو در هاست نصب کردید، میتونید لینک مستقیم بسته رو به نصب کننده جوملا بدید و از طریق نصب از url جوملای خودتون رو بروز رسانی کنید. ولی برای ارتقا به نسخه جوملا فارسی باید حتما بسته کامل اکسترکت کنید روی فایل هاتون.
یک نکته ای رو که همیشه باید رعایت کنید این هست که همیشه قبل از انجام چنین کارهایی از فایل ها و دیتابیس سایتتون بک آپ بگیرید.
ویرایش توسط torghoundy : 03-14-2013 در ساعت 06:25 PM
-
کاربر مقابل از torghoundy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
torghoundy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آخرین نسخه جوملا 2.5 رو از سایت joomla.org دریافت و از طریق نصب افزونه ها نصب کنید. سپس یک بسته کامل جوملا فارسی رو روی جوملای نصب شده خودتون اکسترکت کنید.
جوملای شما به آخرین نسخه بروز رسانی خواهد شد.
یک نکته ای رو که همیشه باید رعایت کنید این هست که همیشه قبل از انجام چنین کارهایی از فایل ها و دیتابیس سایتتون بک آپ بگیرید.
ممنون!
متوجه نشدم، اول بسته کامل جوملا رو بگیرم یا فقط بسته ارتقا رو؟
بسته ارتقا رو خواستم از طریق نصب افزونه ها نصب کنم پیغام داد:
ناتوان در یافتن بسته نسبی
بعد با این روش دیتابیس سایتم تغییر پیدا نمیکنه؟ مطالبی که گذاشتم پاک نمیشه؟
این سوال رو هم لطفا جواب بدین لطفا:

نوشته اصلی توسط
MohammadHossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
+
توی هاست دو تا فایل هست واسه بکاپ:
یکی .tar با حجم 130 مگابایت
یکی .sql.gz با حجم 130 کیلو بایت
کدومش درسته؟ کدوم رو باید بکاپ بگیرم؟
من چیز خاصی رو سایتم نریختم چرا حجمش اینقدر بالاست؟
طبیعیه!؟
خواهشا کامل جواب بدین!

مرسی
ویرایش توسط MohammadHossein : 03-14-2013 در ساعت 06:30 PM
-
-
با سلام
دوست عزیز شما دو تا راه دارید
1- یا جوملا را بصورت کامل نصب کنید که بروز رسانی نیاز ندارد
2- وارد پنل مدیریت شوید و جستجوی بروزرسانی را کلیک کرده تا هر ورژنی از جوملا یا برنامه های نصبی را پیدا کرد نمایش داده و بروز رسانی کند
نکته اینکه پلاگین بروز رسانی باید فعال باشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)