سلام
من طبق آموزش ها ، سایت رو از طریق ftp از کامپیوترم به هاست انتقال دادم اما الان صفحه ی اول سایت رو که میارم این ارور رو میده :
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
لطفا راهنمایی ام کنید ؛ ممنونم

سلام
من طبق آموزش ها ، سایت رو از طریق ftp از کامپیوترم به هاست انتقال دادم اما الان صفحه ی اول سایت رو که میارم این ارور رو میده :
Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
لطفا راهنمایی ام کنید ؛ ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
دوست عزیز باید برید تو فایل configuration.php و اطلاعات دیتابیس از قبیل نام دیتابیس ، نام کابری و رمز عبور رو تو این پوشه با دیتابیسی که ساختی ست کنید .
موفق باشید .
فکر میکنم مشکلم یکی از این ها باشه :
1- قبل از انتقال ، در لوکال هاست ، فایل mysql رو که اکسپورت کرده بودم ، ایمپورت کردم ( طبق آموزش ) ، و الان همون فایل رو به هاست انتقال دادم ؛ آیا این کار درست بوده ؟
2- در فایل configoration.php ، آدرس دقیق عبارت های log_path و tmp_path رو چی بزارم ؟ الان home/databaseuser/logs هست ؛ آیا درسته ؟
باز هم ممنونم از راهنمایی تون![]()
درباره ی شماره 2 : آدرسی که الان هست : domains/siteurl/public_html/logs = به جای siteurl ، آدرس سایت رو نوشتم
ممنون
این اطلاعات رو چک کردم و به ظاهر همه چی درست وارد شده اما باز هم همون مشکل هست : Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
دوست عزیز سلام
خطایی که شما فرمودید فقط برای ارتباط با دیتا بیس میباشد
لطفا اطلاعات دیتا بیس خود را دوباره چک نمایید.
یا حق.
من دیتابیس قبلی رو پاک کردم و یه جدید ساختم و اطلاعاتش رو در فایل کانفیگریشن ویرایش کردم الان این ارور رو میده :
Table 'thinkplus_me.ht21c_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `ht21c_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('5cd4a39de9847ede7490363ef3996dc7', 0, '1363592110')
ممنون میشم کمکم کنید سایت رو بالا بیارم
دوست عزیز سلام
دیتابیس خود را ایمپورت کرده اید؟
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)