-
اشکال در اجرای wamp server
سلام من تمام کارهایی رو که برای نصب wampserver اموزش داده بودین انجام دادم ولی وقتی میخوام اجراش کنم یه پیغام میده که MSVCR100.dll در کامپیوترم از دست رفته . منظور از این پیغام چیه؟ علامت wampserver رو هم کنار ساعت دارم ولی زرد رنگه، مشخصات: ویندوز 7-64بیت -SQL server هم در حال حاضر رو سیستم نصبه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-14-2013 11:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
«ومپ سرور»ی که نصب کرده اید برای ویندوز 64 بیتی بوده؟
-
-
بله از خود سایت wampserver.com دانلود کردم.چند تا گزینه داشت که زیر هر کدوم هم دقیقا مشخص کرده بود که نسخه چند بیتی.
-
-
سلام
از نسخه 2i استفاده کنید، به این مشکل بر نخواهید خورد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
نسخه 2i رو هم نصب کردم ولی باز هم اجرا نشد این بار هیچ پیغامی نمیده که دلیل اجرا نشدن چیه.
-
-
سلام
اول باید نسخه قبلی رو به طور کامل حذف میکردید.
به طور معمولی ومپ سرور باید اجرا بشه، اما آیکون روی منوی استارت کنار ساعت، زرد رنگ باشه.
-
-
دوست عزیز سلام
به احتمال زیاد پورت 80 شما اشغال میباشد.
این مورد را در انجمن جستجو کنید به جواب خواهید رسید.
یا حق.
-
-
از راهنمایی هاتون ممنوم ولی مشکلم هنوز حل نشده .تست پورت 80 رو که میزنم این پیغام رو نشون میده: your port 80 is actually used by:server:microsoft-HTTPAPI/2.0
-
-
سلام
روی ومپ سرور کنار ساعت کلیک کنید و از بخش apache فایل httpd.conf رو انتخاب کنید، این فایل رو ویرایش کنید و هرجا listenport: 80 میبینید رو به 8080 تغییر بدید، بعد فایل رو سیو کنید. و ومپ سرور رو ریستارت کنید.
از این به بعد آدرس لوکال هاست شما این خواهد بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)